W lutym wzrośnie popyt na CB dla motoMaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi sięzachciało.

W lutym wzrośnie popyt na CB dla motoMaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi sięzachciało.
Mam cichy wydech, przepisowe, oryginalne oświetlenie i brak spacerówek- ufff- mogę być spokojnyMaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi sięzachciało.
Jeszcze sprawdź:Mars pisze:Mam cichy wydech, przepisowe, oryginalne oświetlenie i brak spacerówek- ufff- mogę być spokojnyMaciekSz pisze:A ja coś przez skórę czuję, że w marcu zacznie się przypie.....nie do motocyklistów. Głośne wydechy, nieprzepisowe oświetlenie, wystające spacerówki...
Jakoś mi sięzachciało.
.
...nie w TYM, a naszym...jak mi się żyje? wiążę koniec z końcem, inni mają zdecydowanie gorzej więc nie narzekam...przyjdzie czas wyborów to się zmieni, a wracając do ITD; już wyraziłem swój pogląd na ten temat.Radio pisze:...czyżbyś należał do grupy której żyje się nadspodziewanie dobrze w tym kraju oraz ustroju
Nie spotkałem się jeszcze nigdzie na forach z info o problemach z lightbarami na przeglądzie ..... choć " nigdy nie mów nigdy " . Nie wiadomo na kogo trafisz . Ze swojego doświadczenia napiszę że będąc na pierwszym przeglądzie / moto z USA / przegląd podbity ale wprawne oko i czułe ucho diagnosty zwróciło uwagę naFajans pisze: