Prośba dla Wielkopolan
Prośba dla Wielkopolan
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Vulcana VN 800 Classic. Mam wielką prośbę do posiadaczy Drifterów. Chciałbym porównać, czy przedni błotnik z Driftera podejdzie do Classica. Jeśli ktoś z okolic Poznania mógłby udostępnić swojego Driftera do porównania i zdjęcia wymiarów z przedniego błotnika, to dopóki pogoda jeszcze pozwala, chciał bym podjechać moim motocyklem i porównać na żywo wymiary i mocowania błotnika. Pełnią szczęścia było by wypożyczenie samego błotnika do przymiarki (bo może ktoś akurat posiada zdemontowany?). Z góry dziękuję i liczę na pomoc kolegów z forum.
SZYBKO,TANIO,DOBRZE (z tych trzech rzeczy razem występują tylko dwie do wyboru)
No nie spodziewałem się tylu odpowiedzi
To może inaczej-gdyby ktoś z posiadaczy Driftera zmierzył odległość krawędzi dolnej błotnika od opony w linii poziomej i tej samej krawędzi od ramy? I jeszcze szerokość widelca nad błotnikiem. Może teraz się uda
To może inaczej-gdyby ktoś z posiadaczy Driftera zmierzył odległość krawędzi dolnej błotnika od opony w linii poziomej i tej samej krawędzi od ramy? I jeszcze szerokość widelca nad błotnikiem. Może teraz się uda
SZYBKO,TANIO,DOBRZE (z tych trzech rzeczy razem występują tylko dwie do wyboru)