Się dziś odważyłem...
- centek
- Miejscowość: Bełchatów
- Motocykl: Honda Varadero
- VROC: 31455
Się dziś odważyłem...
... i manetkie "odkręciłem" na swoim FałEnie. Wyjszło mnie, na prostej drodze bez samochodów przede mną, około 80-90 mil/h. Ale emocje !! A jak pięknie ryczała jednostka napędowa Mioooodzio !
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
i nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie, przy tej prędkości kończy sie jakakolwiek przyjemność z jazdy, zaczyna się walka o przetrwanie, a wichura chce cie zdjąć z moto...
w mojej opini, nie są to motocykle do takiej jazdy, powtarzam w mojej...
w mojej opini, nie są to motocykle do takiej jazdy, powtarzam w mojej...
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074
...to jest wiadomo, tylko Ty na najwyższym biegu możesz jechać np. 40km/h, odkręcasz i zamieniasz się w rakietę, a ja swoim żeby uzyskać ten sam efekt muszę mieć te co najmniej 90 - dlatego przelotowa jest najlepsza taka - niższa zmusza do redukcji, ale za to jazda nie jest usypiająca !krzysiek_59 pisze:chyba musimy ujednolicić sposób opisu prędkości, jedni piszą w milach, inni w kilometrach, pewnie wynika to ze skalowania liczników, ale 60 mph to jakieś 100 km/h, tak coś koło tego...
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
pamietam
kiedy pierwszy raz jechalem, tak wiosna jakos, przez mlody las, kiedy wszystko sie budzi do zycia, rozwalily mnie zapachy, a wlasciwie ich natezenie, nigdy wczesniej tego nie poczulem z taka intensywnoscia, normalnie az mnie glowa rozbolala, w samochodzie mozna o tym zapomniec...
i jara mnie to strasznie
kiedy pierwszy raz jechalem, tak wiosna jakos, przez mlody las, kiedy wszystko sie budzi do zycia, rozwalily mnie zapachy, a wlasciwie ich natezenie, nigdy wczesniej tego nie poczulem z taka intensywnoscia, normalnie az mnie glowa rozbolala, w samochodzie mozna o tym zapomniec...
i jara mnie to strasznie
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074