Życzenia Świąteczne
- Steve
- Miejscowość: Siemianowice Śl
- Motocykl: vn 1600 classic
- VROC: 33192
Życzenia Świąteczne
Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia, życzę Wszystkim Vulcanerom i Vulcanerkom zdrowych, wesołych i spokojnych chwil w gronie rodziny i przyjaciół oraz obfitych prezentów pod choinką
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
I ja Wszystkim Życzę Zdrowych, Wesołych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia :!: :!: :!:
Oby śniegi już stopniały i Vulkanki wyjechały
by paliwko potaniało i na wszystko nam starczało
by śmigać całe dzionki i się nie wkurzały żonki
by Vulkanki nam służyły i wszędzie nas dowoziły
bez awarii żeby hulać, by się zawsze dobrze bujać
Oby śniegi już stopniały i Vulkanki wyjechały
by paliwko potaniało i na wszystko nam starczało
by śmigać całe dzionki i się nie wkurzały żonki
by Vulkanki nam służyły i wszędzie nas dowoziły
bez awarii żeby hulać, by się zawsze dobrze bujać
- mirek_vn
- Miejscowość: łódzkie
- Motocykl: VN 900 Classic
- VROC: 31457
Po długiej nieobecności na forum składam wszystkim Vulcaneiros serdeczne życzenia z okazji świąt i Nowego Roku.
Jednocześnie chciałem niektórych przeprosić za moje złośliwości spowodowane cechą mego charakteru starego dziada lat 66.
Mile zostałem zaskoczony esemesami z życzeniami od Starszego i Centka.
Jest do druga niespodzianka świąteczna, bo pierwsza to kupno drugiego moto [Suzuki] przez
żonę i córkę. Powód taki, że VN 900 wjechałem do rowu i powiedziałem im, że jest za ciężki - to kupiły mi lżejszy w październiku tego roku.
http://picasaweb.google.com/afkorfoto/S ... 2948035282
Oczywiście Vulcan pozostał bo łagodnie mnie potraktował. Przeszkodę [przewrócenie znaku drogowego] wziął na siebie. Ja miałem miękkie lądowanie jak z katapulty na dużą trawę w rowie.
http://picasaweb.google.com/afkorfoto/WypadekVN#
Żona wspomina czasami Andrewa, Papaja i Centka jako kulturalnych i przystojnych Panów.
pozdrawiam
Jednocześnie chciałem niektórych przeprosić za moje złośliwości spowodowane cechą mego charakteru starego dziada lat 66.
Mile zostałem zaskoczony esemesami z życzeniami od Starszego i Centka.
Jest do druga niespodzianka świąteczna, bo pierwsza to kupno drugiego moto [Suzuki] przez
żonę i córkę. Powód taki, że VN 900 wjechałem do rowu i powiedziałem im, że jest za ciężki - to kupiły mi lżejszy w październiku tego roku.
http://picasaweb.google.com/afkorfoto/S ... 2948035282
Oczywiście Vulcan pozostał bo łagodnie mnie potraktował. Przeszkodę [przewrócenie znaku drogowego] wziął na siebie. Ja miałem miękkie lądowanie jak z katapulty na dużą trawę w rowie.
http://picasaweb.google.com/afkorfoto/WypadekVN#
Żona wspomina czasami Andrewa, Papaja i Centka jako kulturalnych i przystojnych Panów.
pozdrawiam
- OLCYK
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Mean Streak 1,6
- VROC: 0
Witam wszystkich serdecznie po dość długiej absencji, ale po sezonie trzeba trochę popracować, żeby latem było luźniej.
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, spokojnych i wesołych Świąt w rodzinnym gronie. Udanego Sylwestra i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku
Życzę Wam wszystkiego najlepszego, spokojnych i wesołych Świąt w rodzinnym gronie. Udanego Sylwestra i spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku
To, że nic nie mówię, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Niech na co dzień, nie od święta,
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
gęba będzie uśmiechnięta.
Niech też zdrowie tęgie będzie
i kasiory niech przybędzie.
Niechaj łaski płyną z nieba,
tyle ile będzie trzeba.
Do Siego Roku!
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438