Pomocy !!!!
Pomocy !!!!

Re: Pomocy !!!!
Witam - prosiłem od kilku miesięcy o dwie informacje - 1/ polecenie mechanika - 2/ szukam skrzyni biegów - na jedno i drugie zero pomocy i reakcji - przydatni jesteście jak drzazga w dupie - do zobaczenia gdzieś na trasie - z forum spadam - LWG
- Wydminianin
- Miejscowość: Wydminy (na Mazurach)
- Motocykl: VN2000 Classic LT '07 Honda Deauville 650 '03
- VROC: 0
Masz rację, nie jesteśmy przydatni, bo Ci nikt nie odpowiedział.. Rewelacyjne podejście do Forum, bo każdy z forumowiczów tylko czeka na okazję, żeby wskazać doskonały warsztat w swojej okolicy Warszawy i z chęcią odsprzeda skrzynię do vn1600, jedną z wielu, które zalegają mu na półce i tylko czekają na kogoś takiego jak Ty. Jeszcze raz brawo
Jarek
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
NIE ROBIĘ ZAKUPÓW W NIEDZIELE!!!
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Obraza majestatu, bo z powodu swojego lenistwa nie rozwiązałeś problemu. Z serwisem nie pomogę, bo nie mieszkam w tamtych rejonach, co do skrzyni biegów, wypadający drugi bieg, z powodu... niewiadomego. Ja tego nie wiem, ty tym bardziej. To czy potrzebujesz jednego czy dwóch kół zębatych, może czegoś innego, wyjdzie po demontażu silnika i wybebeszeniu skrzyni, myślisz, że wszyscy mają pełne stany magazynowe i tylko czekają, żeby je komuś sprezentować? Koło zębate 2 biegu na wejściu jest dostępne w Europie, 2 bieg na wałku zdawczym w Stanach i nie tylko. Gdybyś nie był leniem i wykrzesał z siebie coś więcej niż elaborat o drzazgach, szybko byś znalazł to co potrzebujesz (na razie sam nie wiesz co jest do wymiany). Powodzenia w wielkim świecie.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 1600classic
- VROC: 0
Spokojnie, po co te nerwy
Co do mechanika w Warszawie możesz skontaktować się np. z Monsterbike, polecam również Michała- 500-465-707 i na koniec jeszcze oczywiście Krakus 883-616-629.
Co do samej skrzyni to jest dostępna na olx...
Co do samej skrzyni to jest dostępna na olx...
ja bym zaczął od Krakusa, mega gość ale trzeba się uzbroić w cierpliwość ( a z tym to widzę u Ciebie tak sobie) bo terminy słabe.
Jak nie będzie odbierał, wyślij eska albo pisz na messengerze
https://www.facebook.com/profile.php?id=61571630914575
Jak nie będzie odbierał, wyślij eska albo pisz na messengerze
https://www.facebook.com/profile.php?id=61571630914575