Duszek to spoko gość
Duszek to spoko gość
Dzisiaj moj kolega pojcehal na motorku nad morze, i w miejscowości Kamień Pomorski motocykl odmowil posluszenstwa,
zadzwonil do mnie cobym mu jakos pomógł, ode mnie do Kamienia 85km
ja zadzwonilem do Duszka który mieszka blizej tej miejscowosci czy nie zna kogos z tamtąd, a Duszek chcial natychmiast zostawic sklep i jechac autem z przeczpka by kolege zwieźć do Stargardu,
ale okazalo sie ze to akumulator padl, kolega zakupił nowy, i spokojnie do domu wrocil,
a Duszek mogł spokojnie interesu pilnowac bo przecoiez zakup sprzeta przed nim i każdy grosz sie przyda,
Dziekuje Duszku w imieniu kolegi,
własnie na tym polega magia forum, ludzie sobie obcy sa w stanie pomagac sobie bezinteresownie
pozdrawiam
zadzwonil do mnie cobym mu jakos pomógł, ode mnie do Kamienia 85km
ja zadzwonilem do Duszka który mieszka blizej tej miejscowosci czy nie zna kogos z tamtąd, a Duszek chcial natychmiast zostawic sklep i jechac autem z przeczpka by kolege zwieźć do Stargardu,
ale okazalo sie ze to akumulator padl, kolega zakupił nowy, i spokojnie do domu wrocil,
a Duszek mogł spokojnie interesu pilnowac bo przecoiez zakup sprzeta przed nim i każdy grosz sie przyda,
Dziekuje Duszku w imieniu kolegi,
własnie na tym polega magia forum, ludzie sobie obcy sa w stanie pomagac sobie bezinteresownie
pozdrawiam
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Duszku nie miałem cienia wątpliwości, że jest tak jak napisali przedmówcy
Pozdrawiam Cię serdecznie.
Pozdrawiam Cię serdecznie.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zeus
- Miejscowość: ZIELONA GÓRA
- Motocykl: VN 2000 LT "White Devil"
- VROC: 33589
Szacun WIELKI ! Duszku dla Ciebie.
A tak a'propo.
Będąc kiedyś w innym klubie, została utworzona sekcja: OSTATNIA DESKA RATUNKU.
Osoby chętne do pomocy, mogły zaznaczać na Google Maps , swoje miejsca zamieszkania i dodatkowo opis o zakresie pomocy oraz nr telefonu kontaktowego. Może coś takiego można by zrobić na naszym forum. W końcu nie wiadomo kto i kiedy będzie potrzebował pomocy.
A wygląda to mniej więcej tak
mapa pomocy
A tak a'propo.
Osoby chętne do pomocy, mogły zaznaczać na Google Maps , swoje miejsca zamieszkania i dodatkowo opis o zakresie pomocy oraz nr telefonu kontaktowego. Może coś takiego można by zrobić na naszym forum. W końcu nie wiadomo kto i kiedy będzie potrzebował pomocy.
mapa pomocy
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Lecho
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: VN1600 Classic
- VROC: 32224
Można i tak, ale potem mogą być jakieś fochy, że ktoś był akurat w filharmonii, gdy ktoś inny potrzebował pomocy.Zeus pisze:Szacun WIELKI ! Duszku dla Ciebie.
A tak a'propo.
mapa pomocy
Mamy do siebie telefony, a jak nie do siebie, to do kogoś, kto ma telefon do kogoś, kto zna kogoś, kto może pomóc.
Czy to zdanie ma sens?
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Ma Lecho, ma, zupełnie wyrazny i dodatkowo masz racje...Lecho pisze:Można i tak, ale potem mogą być jakieś fochy, że ktoś był akurat w filharmonii, gdy ktoś inny potrzebował pomocy.Zeus pisze:Szacun WIELKI ! Duszku dla Ciebie.
A tak a'propo.
mapa pomocy
Mamy do siebie telefony, a jak nie do siebie, to do kogoś, kto ma telefon do kogoś, kto zna kogoś, kto może pomóc.
Czy to zdanie ma sens?
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074