Prośba o zerknięcie na zdjęcia motocykla.
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
Prośba o zerknięcie na zdjęcia motocykla.
Jak w tytule. Jakieś krytyczne opinie? Tu jest ogłoszenie.
- Daromax
- Miejscowość: Zabrze
- Motocykl: VN 2000 Classic LT
- VROC: 33649
na oko wygląda wszystko w porządku - zmienione ma lusterka no i stopki pasażera ,opony ma dobre ale sprawdz sobie grubość klocków hamulcowych i stan pasa napędowego a zobacz zbiorniczek płynu chłodzącego jest przeżroczysty i widać w nim płyn, możesz sprawdzić stan no i po odkręceniu kurka sprawdzić czy jest czysty .Jak będzie kawa z mlekiem to se odpuść.
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
-
- Miejscowość: CHOSZCZNO
- Motocykl: Kawasaki vulcan VN 800 CLASSIC
Tak ja kupiłem też moto z Poznania te osoby są ze sobą powiązane reszty domyśl się sam i po przebiegu 4600 padł mi tłok. Nie twierdzę, że wszystkie motocykle są tam złe, ale wyczulam abyś wnikał w sprawność motocykli z tych źródeł !!!
I jeszcze jedno moto na zdjęciu wyglądało anielsko po przyjechaniu na miejsce nie było już tak kolorowo (miałem też złego doradcę przy zakupie, który chciał abym tylko zmienił moto - tak się później okazało) ! Myśl trzeźwo i oby Tobie doradzali ludzie szczerzy i dużo mądrzejsi niż mnie - pozdrawiam.
I jeszcze jedno moto na zdjęciu wyglądało anielsko po przyjechaniu na miejsce nie było już tak kolorowo (miałem też złego doradcę przy zakupie, który chciał abym tylko zmienił moto - tak się później okazało) ! Myśl trzeźwo i oby Tobie doradzali ludzie szczerzy i dużo mądrzejsi niż mnie - pozdrawiam.
JARO
KM Cruiser
cruiser.szczecin.pl / choszcznochopper.tnb.pl
KM Cruiser
- Mars
Allle bym się wpie...ł. Sorry, ale inaczej tego nazwać nie mogę . Byliśmy obejrzeć ten motocykl z Grudziądza. Niektórzy sprzedawcy są takimi kłamcami i naciągaczami, że brak mi słów. Opisany "stan igła" w rzeczywistości okazał się zezłomowanym czymś. Skąd wiem? Ano w dokumentach amerykańskich jak byk było to napisane . Motocykl ogólnie prezentował się dość dobrze, ale ja już jestem od jakiegoś czasu pedantem i wygląd ( oczywiście oprócz stanu technicznego ) ma dla mnie kolosalne znaczenie i punktowałem wszystkie wady. Szalę goryczy przelało info w "papierach". Na wtorek jestem umówiony na obejrzenie "polaka" z 2008r. Tyle, że muszę się bujnąć 300 km w jedną stronę. Trzymam kciuki za bezdeszczowy dzień.
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Potwierdzam że w firmie u Marcina pracują fachowcy i motor jest prawdopodobnie OK. Robią przeglądy, naprawy itd. Byłem tam kiedyś z ciekawości, kupiłem zresztą u nich spacerówki. Wydaje mi się że przednia lampa jest też jakaś nieoryginalna jeśli mnie oczy i zdjęcia nie mylą. Jednak firma moim zdaniem jest OK i jak byś zadzwonił to na pewno daliby gwarancję na motor. Ale wybór należy do Ciebie
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: hd ultra electra limited 103 c &night rod
trzeba było nie patrzyć w papiery tylko najpierw się troche wywiedzieć. Motocykle po nawet bardzo małym szlifie -typu urwane lusterko przetarte wydechy moze być zakwalifikowane przez policjanta do niemozności poruszania się po drogach i w kilku stanach takiego motoru nie zarejestrujesz -tylko na czesci. Znajomy sciągał 2 harleye własnie takie bez prawa rejestracji, jeden miał przetarte kufry pękniety migacz i wgniotkę w paku a drugi ! przetarty blotnik i zbity lefrektor, koszt naprawy 500zł. za tego drugiego hd dał 31 tyś gdzie cena rynkowa to ponad 40tys.
junak
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
kawasaki gpz 550
honda vf 750 Magna
vn 1500 nomad
vn 2000
Hd Electra 88
hd dyna szkieletor
hd ultra electra limited 103 cale & night rod special & road king
Nie do końca rozumiem?daromax17 pisze:zobacz zbiorniczek płynu chłodzącego jest przeżroczysty i widać w nim płyn, możesz sprawdzić stan no i po odkręceniu kurka sprawdzić czy jest czysty .Jak będzie kawa z mlekiem to se odpuść.
Jak jest kawa z mlekiem to o czym może to świadczyć, poza koniecznością wyłożenia kilkudziesięciu złotych na nowy płyn?
- Mars
Zakończenie tematu zakupu .
Oświadczam, że wczoraj 29.11'11 o godz. 9:30 stałem się szczęśliwym posiadaczem motocykla Kawasaki VN 900 Vulkan; data rejestracji: 09.2008r; zakupiony w Polsce . Motocykl ma lakier czarny metalik, wyposażony jest w gmole i sakwy. Jest on na bieżąco serwisowany ( ostatni serwis 22.04.'11 ). W tej chwili ma 6 tys.km ( przeszłość, w tym przebieg, sprawdzilem po numerze VIN w serwisie Kawasaki- bezwypadkowy/ bezkolizyjny ). Cena wyjściowa 20,5 tys.zł; cena końcowa 19,6 tys.zł. Jest poprostu zaje...sty .
P.S.
Motocyklem przyjechalem "wierzchem" ( określenie z innego wątku ). Trasa 300 km była super- sucho i po ok. 150 km zrobiło się cieplej .
Pozdrawiam
Marcin
Oświadczam, że wczoraj 29.11'11 o godz. 9:30 stałem się szczęśliwym posiadaczem motocykla Kawasaki VN 900 Vulkan; data rejestracji: 09.2008r; zakupiony w Polsce . Motocykl ma lakier czarny metalik, wyposażony jest w gmole i sakwy. Jest on na bieżąco serwisowany ( ostatni serwis 22.04.'11 ). W tej chwili ma 6 tys.km ( przeszłość, w tym przebieg, sprawdzilem po numerze VIN w serwisie Kawasaki- bezwypadkowy/ bezkolizyjny ). Cena wyjściowa 20,5 tys.zł; cena końcowa 19,6 tys.zł. Jest poprostu zaje...sty .
P.S.
Motocyklem przyjechalem "wierzchem" ( określenie z innego wątku ). Trasa 300 km była super- sucho i po ok. 150 km zrobiło się cieplej .
Pozdrawiam
Marcin
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
-
- Miejscowość: CHOSZCZNO
- Motocykl: Kawasaki vulcan VN 800 CLASSIC
To super kulaj kilometry co do Poznania gwarancji nie dostałem w moto nie ingerowałem w silnik! Wymiana oleju zdjęcie zbiornika w celu zabezpieczenia instalacji elektrycznej oraz pokrywy bocznej zasłaniającej małą zębatkę to w/g mnie normalne czynności, od tego motocykle się nie psują bynajmniej silnik pozostaję w swoim przekonaniu zostałem naciągnięty zresztą moto w serwisie tam wszystko wyjdzie
oj przepraszam zdjąłem jeszcze obydwa boczki, niektórzy myślą, że to już 3/4 motocykla
oj przepraszam zdjąłem jeszcze obydwa boczki, niektórzy myślą, że to już 3/4 motocykla
JARO
KM Cruiser
KM Cruiser