Poznajmy się bliżej....
- KITKA
- Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
- Motocykl: Vulcan VN 750/95r.
- VROC: 0
Poznajmy się bliżej....
Witam Wszystkich szczęśliwców co dosiadają VN-ki.
Jestem z Warszawy i jestem od nie dawna na forum. O Vulcanerii dowiedzieliśmy się z kolegą w Crancu. Ja jeżdżę na Vn 750, a Kolega En 500 i już tego samego wieczora czyli 27 maja byłem z Wami. :lol:
Jestem z Warszawy i mam propozycję:
Ponieważ do I Zlotu jest jeszcze trochę czasu czyli miesiąc a forum jest jak to się mówi w powijakach to może byśmy pomyśleli o zorganizowaniu np. spotkań. Były by to spotkania aby się bliżej poznać. Takie jak organizują np. FM "" Na Rybkę " . Biorę ich za przykład, bo jeżdżę na takie spotkania i czynnie uczestniczę w różnych imprezach organizowanych przez FM "Na Rybkę"/ imprezy dla Domów Dziecka/ :lol:
Jak widzę jest nas wielu z Warszawy i okolic i można by o czymś takim pomyśleć. Nie musimy tego nazywać "Na Golonkę", ale zawsze nazwę można wymyślić też fajną. Nie dyskryminuję tu nikogo, ale zdaję sobie sprawę z cen paliwa i dojazdów. A także czasu jakim dysponujemy.
Co do terminów i miejsca to sprawa do uzgodnienia.
Nie siedźmy w domach tylko może posiedźmy razem przy szklaneczce zimnej wody z lodem lub piwa dla tych co będą z kierowcami ten upał :lol:
Wydaje mi się, że temat jest warty do przedyskutowania i raz w miesiącu może znajdziemy 2 godz. czasu na posiedzenie bo samo forum to trochę mało. :lol:
Pozdrawiam w tym miejscu Wszystkich posiadaczy Vulcanów i czekam na dyskusję
Jestem z Warszawy i jestem od nie dawna na forum. O Vulcanerii dowiedzieliśmy się z kolegą w Crancu. Ja jeżdżę na Vn 750, a Kolega En 500 i już tego samego wieczora czyli 27 maja byłem z Wami. :lol:
Jestem z Warszawy i mam propozycję:
Ponieważ do I Zlotu jest jeszcze trochę czasu czyli miesiąc a forum jest jak to się mówi w powijakach to może byśmy pomyśleli o zorganizowaniu np. spotkań. Były by to spotkania aby się bliżej poznać. Takie jak organizują np. FM "" Na Rybkę " . Biorę ich za przykład, bo jeżdżę na takie spotkania i czynnie uczestniczę w różnych imprezach organizowanych przez FM "Na Rybkę"/ imprezy dla Domów Dziecka/ :lol:
Jak widzę jest nas wielu z Warszawy i okolic i można by o czymś takim pomyśleć. Nie musimy tego nazywać "Na Golonkę", ale zawsze nazwę można wymyślić też fajną. Nie dyskryminuję tu nikogo, ale zdaję sobie sprawę z cen paliwa i dojazdów. A także czasu jakim dysponujemy.
Co do terminów i miejsca to sprawa do uzgodnienia.
Nie siedźmy w domach tylko może posiedźmy razem przy szklaneczce zimnej wody z lodem lub piwa dla tych co będą z kierowcami ten upał :lol:
Wydaje mi się, że temat jest warty do przedyskutowania i raz w miesiącu może znajdziemy 2 godz. czasu na posiedzenie bo samo forum to trochę mało. :lol:
Pozdrawiam w tym miejscu Wszystkich posiadaczy Vulcanów i czekam na dyskusję
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Re: Poznajmy się bliżej....
Witaj Kitka, jeżeli poczytasz troszkę forum to zauważysz że w ostatnim czasie w każdy weekend jest niedzielny wyjazd. Głownie dla W-wy i okolic kombinuje trasy Abramsm więc jeżeli chcesz się przyłączyć to zapraszamy.
- Tiszo
- Miejscowość: Stary Dybów
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 32243
Ogólnie trasy mają jakieś 150 km i mamy czas sobie pogawędzić i posiedzieć więc do końca nie kumam o co ci chodzi. My lubimy pojeździć, i żeby pogadać to ze stówkę musimy zrobić. Mamy i kochamy swoje Vulcany żeby w dobrym towarzystwie sobie pojeździć. Jeżeli chcesz się poznać to wypada żebyś ty do nas dołączył a nie my do ciebie. Pamiętaj że to ty jesteś gościemKITKA pisze:Panowie Ok, ale nie sztuka zrobić 500 km bo według posiedzieć i pogadać nie jest w spół mierne do wyhasania się na motorku. A miłość do jazdy, ale nie mylmy z organizowaniem wycieczek. Sorry tematu nie było.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Ty się Kitka nie obrażaj bo to nie o to biega
To forum chyba nie jest w aż takich powijakach jak Ci się wydaje. Parę trasek zrobiliśmy i parę chwil posiedzieliśmy razem przy stole.... Generalnie trochę się już znamy więc jeżeli Ty również masz ochotę nas poznać to zapraszamy....
Wiesz, to forum i ten klub to taki wolny wybór każdego z nas. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, więc jeżeli masz ochotę na taką formę to zapraszamy.... Jeżeli jednak będziesz próbował przerobić nas na swoją modłę, to czarno to widzę.... Wolny wybór chłopie. Może być rybka ale może być też na przykład zeszłotygodniowa ormiańska. Tylko pamiętaj, że tak jak napisał Tiszo, to Ty jesteś gościem i jako gość nie staraj się nam narzucać swojej woli.... Tak jest po prostu grzeczniej
To forum chyba nie jest w aż takich powijakach jak Ci się wydaje. Parę trasek zrobiliśmy i parę chwil posiedzieliśmy razem przy stole.... Generalnie trochę się już znamy więc jeżeli Ty również masz ochotę nas poznać to zapraszamy....
Wiesz, to forum i ten klub to taki wolny wybór każdego z nas. Nikt tu nikogo do niczego nie zmusza, więc jeżeli masz ochotę na taką formę to zapraszamy.... Jeżeli jednak będziesz próbował przerobić nas na swoją modłę, to czarno to widzę.... Wolny wybór chłopie. Może być rybka ale może być też na przykład zeszłotygodniowa ormiańska. Tylko pamiętaj, że tak jak napisał Tiszo, to Ty jesteś gościem i jako gość nie staraj się nam narzucać swojej woli.... Tak jest po prostu grzeczniej
- Abrams
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN2000 Limited '05
- VROC: 29561
Kolego organizujemy przejażdżkę w niedzielę wokół komina 150 km
Możesz zawitać wyłącznie na pierożki w Modlinie my jednak lubimy też troszkę się przejechać
Prędkości oscylują wokół 80 tak więc każdy za nami nadąży
Starujemy w niedzielę z Warszawy przez Sochaczew, Wyszogród i do Modlina do Twierdzy
Zapraszamy
A pewnie z czasem i na chwilkę (np. zimą) będziemy się gdzieś łapać. Temat jest na inną chwilę chodź zawsze możesz zaproponować miejsce i czas w Wawie.
Pozdrawiam
Abrams
Możesz zawitać wyłącznie na pierożki w Modlinie my jednak lubimy też troszkę się przejechać
Prędkości oscylują wokół 80 tak więc każdy za nami nadąży
Starujemy w niedzielę z Warszawy przez Sochaczew, Wyszogród i do Modlina do Twierdzy
Zapraszamy
A pewnie z czasem i na chwilkę (np. zimą) będziemy się gdzieś łapać. Temat jest na inną chwilę chodź zawsze możesz zaproponować miejsce i czas w Wawie.
Pozdrawiam
Abrams
- MUKA
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Vn 1500 Classic tourer
Dobrze gadasz Tiszo!Tiszo pisze:Ogólnie trasy mają jakieś 150 km i mamy czas sobie pogawędzić i posiedzieć więc do końca nie kumam o co ci chodzi. My lubimy pojeździć, i żeby pogadać to ze stówkę musimy zrobić. Mamy i kochamy swoje Vulcany żeby w dobrym towarzystwie sobie pojeździć. Jeżeli chcesz się poznać to wypada żebyś ty do nas dołączył a nie my do ciebie. Pamiętaj że to ty jesteś gościemKITKA pisze:Panowie Ok, ale nie sztuka zrobić 500 km bo według posiedzieć i pogadać nie jest w spół mierne do wyhasania się na motorku. A miłość do jazdy, ale nie mylmy z organizowaniem wycieczek. Sorry tematu nie było.
Witam! Pozdrawiam! I do miłego spotkania!
Rodzina, Klub, Barwy, Honor.
- KITKA
- Miejscowość: Warszawa/Czerniaków
- Motocykl: Vulcan VN 750/95r.
WitamMUKA pisze:Dobrze gadasz Tiszo!Tiszo pisze:Ogólnie trasy mają jakieś 150 km i mamy czas sobie pogawędzić i posiedzieć więc do końca nie kumam o co ci chodzi. My lubimy pojeździć, i żeby pogadać to ze stówkę musimy zrobić. Mamy i kochamy swoje Vulcany żeby w dobrym towarzystwie sobie pojeździć. Jeżeli chcesz się poznać to wypada żebyś ty do nas dołączył a nie my do ciebie. Pamiętaj że to ty jesteś gościemKITKA pisze:Panowie Ok, ale nie sztuka zrobić 500 km bo według posiedzieć i pogadać nie jest w spół mierne do wyhasania się na motorku. A miłość do jazdy, ale nie mylmy z organizowaniem wycieczek. Sorry tematu nie było.
Witam! Pozdrawiam! I do miłego spotkania!
W kwestii wyjaśnienia słowa GOŚĆ jak to napisał Tiszo...
....gość ~ścia; ~ście, ~ści, ~śćmi
Gość-to osoba przybyła do kogoś w gościnę, w odwiedziny; zaproszony lub nie, przygodny uczestnik przyjęcia, balu, imprezy rozrywkowej /w tym przypadku Forum Vulcaneria /
mile widziany gość, czasami z musu, może być honorowy, oficjalny lub nie oficjalny.
Nieproszony gość to osoba niepożądana w danym towarzystwie, gronie; intruz,
gość codziennym, stały lub rzadki gość.
-Gościa...
zapraszać, zaprosić kogoś w gości, przyjść, przyjechać do kogoś w gości (rzadko w goście) zaprosić kogoś w gościnę, ugościć kogoś, być gościnnym.
O kimś bliżej nie znanym mówimy Gość i jest to osobnik, facet, ktoś także obcy.
-Gość...
-mówimy lekceważąco lub z innym zabarwieniem np. bujanie gościa, kłamstwo, nieprawda, niechęć do kogoś, nie aprobata...
/....słownik języka polskiego /
Tyle wyjaśnienia słowa Gość dla Kolegi Tiszo i nie tylko.
A teraz zapytam czy wszystkich trzeba na początku traktować jak Gości ?
To widzę,że jest jakaś półka na forum Vulcaneria bo...
-są goście i swoi,
-są nasi i goście
- są jeszcze jacyś tam goście co nie kochają Vulcanów !
Bo Gość nie może być to dobre towarzystwo o którym pisze Tiszo, bo to Gość z forum i tacy goście to nie kochają swoich Vulcanów tylko robi to Tiszo i inni...
a Gość, to nie jest to dobre towarzystwo z którym można sobie pojeździć.
Ble,ble, ble !....
Ble,ble, ble !....
A już myślałem, że jesteśmy jedną wielka rodziną ?
a może i nie bo jesteśmy tylko Gośćmi albo "Gościami " z forum!
Czy nie prawda ?
Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy...
- centek
- Miejscowość: Bełchatów
- Motocykl: Honda Varadero
- VROC: 31455
Kitka, bo nie do końca rozumiem sens Twojego poprzedniego posta, czy chodzi Ci o to że MUSIMY się umawiać na włajaże żeby pojeździć na Vulcanach, czy raczej o to czy CHCEMY razem pojeździć ale mamy rodziny i musimy pomiędzy nasze wielkie miłości czas dzielić ?
Lubimy wspólnie spędzać czas, zabieramy na włajaże nasze Rodziny i wyhasanie na 150 km przerwane zajebistym-wspólnie spożytym posiłkiem Nas cementuje. Serdecznie zapraszamy do wspólnego podróżowania - poznasz nas lepiej, my Ciebie i się kilka spraw od razu wyjaśnia... Przez net się tylko kontaktujemy, nad przyjaźniami pracujemy bezpośrednimi spotkaniami i status Gościa, który Cię zmartwił zniknie niebawem, po kilku wspólnie spędzonych w siodle godzinach.
Uszy do góry... i lewa łapa też.
Lubimy wspólnie spędzać czas, zabieramy na włajaże nasze Rodziny i wyhasanie na 150 km przerwane zajebistym-wspólnie spożytym posiłkiem Nas cementuje. Serdecznie zapraszamy do wspólnego podróżowania - poznasz nas lepiej, my Ciebie i się kilka spraw od razu wyjaśnia... Przez net się tylko kontaktujemy, nad przyjaźniami pracujemy bezpośrednimi spotkaniami i status Gościa, który Cię zmartwił zniknie niebawem, po kilku wspólnie spędzonych w siodle godzinach.
Uszy do góry... i lewa łapa też.