Motoserce 2012 - podlaskie prosi o wsparcie
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Motoserce 2012 - podlaskie prosi o wsparcie
Zwracam się do wszystkich klubowiczów oraz forumowiczów Vulcanerii z województwa podlaskiego o pomoc w kolportażu plakatów dotyczących zbiórki krwi podczas imprezy MOTOSERCE 2012. Prosimy całą Brać motocyklową z naszego województwa o zaangażowanie się w tą szczytną akcję poprzez pomoc w dystrybucji plakatów w miejscach publicznych, pubach, punktach usługowo-handlowych itp. Oczywiście pod pojęciem dystrybucji rozumiemy rozklejenie plakatów wśród znajomych i przyjaciół mogących udostępnić witryny sklepowe itp. Plakat MOTOSERCE muszą mieć godne miejsce swojego przekazu. Nie wyobrażam sobie ściany szaletu itp.
Jeśli ktoś chciałby się włączyć do akcji proszę pisać, Czekamy na Was
Jeśli ktoś chciałby się włączyć do akcji proszę pisać, Czekamy na Was
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
-
Wszystkie galerie handlowe w Białymstoku wyklejone na wysepkach z e-papierosami
Się ma sąsiadów
Dziś oddałem 100 plakatów dla handlowców hurtowni spożywczej wszystko jedzie w tereny
Hajnówki, Łap oraz Sokółki i Czarnej
Jest dobrze!
Się ma sąsiadów
Dziś oddałem 100 plakatów dla handlowców hurtowni spożywczej wszystko jedzie w tereny
Hajnówki, Łap oraz Sokółki i Czarnej
Jest dobrze!
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
-
Po mimo że to buda z kebabami to chyba jest to najlepszy punkt w Białymstoku na rozwieszenie plakatów.Dycha pisze:Ajeszcze zapomnialem buda z kebabami dworzec pks u Wandy to na tyle.
SUPPER Dyszka
- Ronin
- Miejscowość: Wysokie Mazowieckie
- Motocykl: vulcan 1600 nomad
Roberta szyby są oklejone jakimiś reklamami okien z Sokółki ,ja staram się szukać witrynBadger pisze:u Roberta byłeś??
bez reklam i wyklejam plakaty od środka by żadna menda nie zerwała
ale podrzucę mu jutro to w środku gdzieś machnie
Nikt nie steruje własnym życiem. Najlepsze, co można zrobić, to pozwolić sobą kierować tym, którzy są dobrzy, którzy cię kochają
– Orson Scott Card
– Orson Scott Card
kurcze.. super Panowie działacie - SZACUNECZEK!!!!
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/