VROC O CO CHODZI?
- kasper junior
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Vulcan 1500/Marauder 125 (angry steed)
- VROC: 0
VROC O CO CHODZI?
Ciągle chodzi mi po głowie VROC. Nigdzie nie mogę znaleść szczegółowych informacji na temat tej nazwy. Zauważyłem, że przy profilach użytkowników pod nazwą motocykla jest napisane VROC i numer. Mam odznakę VROC i chcę też wiedzieć czy ja też mogę zdobyć taki numer przy profilu.
CZY KTOŚ MI TO WYJAŚNI?
CZY KTOŚ MI TO WYJAŚNI?
Motocyklisty nie obrazuje posiadany motocykl, ale umiejętnośći jazdy na nim - kasper junior
- kasper junior
VROC - Vulcan Riders and Owners Club
VROC jest grupą ludzi - posiadaczy i użytkowników motocykli Kawasaki Vulcan, tworzących coś na wzór internetowego klubu, komunikujących się za pomocą internetu właśnie. Aby zostać członkiem i otrzymać nr VROC o który pytasz, należy zarejestrować się na ich stronie - www.vroc.org i poczekać na nadanie kolejnego numeru. Jak wspomniałem powinieneś posiadać Vulcana - czy przejdzie numer ze sprzętem taty to nie wiem.
VROC jest grupą ludzi - posiadaczy i użytkowników motocykli Kawasaki Vulcan, tworzących coś na wzór internetowego klubu, komunikujących się za pomocą internetu właśnie. Aby zostać członkiem i otrzymać nr VROC o który pytasz, należy zarejestrować się na ich stronie - www.vroc.org i poczekać na nadanie kolejnego numeru. Jak wspomniałem powinieneś posiadać Vulcana - czy przejdzie numer ze sprzętem taty to nie wiem.
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Próbowałem zamówić, podobnie, jak Ty flagę, ale nie mogę tego znaleźć. Pomożesz ?mayones4 pisze:zawsze możesz poprosić o nadanie numeru VROC z dopiskiem JUNIOR ,
ja sobie flagę małą na moto zamówiłem z ksywką i numerem vroc a co tam
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
- kasper junior
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
flagę zamówiłem sobie przez allegro u gościa który takie rzeczy drukuje
po prostu mój nick + Vroc 35048 ze skrzydełkami vroc + dodatkowo naklejkę na przednią szybę, przypomnij mi się na pw to CI prześlę dane u kogo zamawiałem 10 zł za wydruk na fladze białej z tym że ja gościowi podesłałem materał biały flagowy, co by było taniej, w pon lub wtorek powienienem to dostać to mogę podesłać fotę jak to wyglada, acha obszycie krawędzi flagi to we własnym zakresie już zrobię.
po prostu mój nick + Vroc 35048 ze skrzydełkami vroc + dodatkowo naklejkę na przednią szybę, przypomnij mi się na pw to CI prześlę dane u kogo zamawiałem 10 zł za wydruk na fladze białej z tym że ja gościowi podesłałem materał biały flagowy, co by było taniej, w pon lub wtorek powienienem to dostać to mogę podesłać fotę jak to wyglada, acha obszycie krawędzi flagi to we własnym zakresie już zrobię.
- Mayones
no i lipa wklejam foty i g.widać
poniżej link, mam 33 lata i nie potrafię wkleić zdjęcia do posta
https://picasaweb.google.com/1149180741 ... directlink
- kasper junior
Kod: Zaznacz cały
mam 33 lata i nie potrafię wkleić zdjęcia do posta
Jeżeli używasz Firefoxa to klikasz prawym-myszką na foto - zaznaczasz lewym "kopiuj adres obrazka", następnie pisząc post klikasz z boku na IMG, pojawia się okno gdzie wklejasz skopiowany adres, akceptujesz i finito
Flaga OK, wysyłałeś jakiś wzór, czy gościu go zrobił, ciekawi mnie jak by wyglądało w innych barwach
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Mayones
po co miałby wklejać posty skoro miał od tego 12 apostołów
wrzucałem zdjęcia na imageshack i na picasa wrzucić zdjęcie i stamtąd link kopiowałem w to IMG i lipa, chyba jednak nauczę się chodzić po wodzie
co do flagi to skopiowałem skrzydełka z vroc.org + napisy całość w wordzie i przesłałem do druku, kolor czy zdjęcie też jest do wydrukowania( do 2 tyg bo kolorowa drukarka w serwisie też czekam na kolorową flagę młodego mayonesika ) ja akurat poszedłem w szaro czarny.
w razie czego mam nieco materiału flagowego
wrzucałem zdjęcia na imageshack i na picasa wrzucić zdjęcie i stamtąd link kopiowałem w to IMG i lipa, chyba jednak nauczę się chodzić po wodzie
co do flagi to skopiowałem skrzydełka z vroc.org + napisy całość w wordzie i przesłałem do druku, kolor czy zdjęcie też jest do wydrukowania( do 2 tyg bo kolorowa drukarka w serwisie też czekam na kolorową flagę młodego mayonesika ) ja akurat poszedłem w szaro czarny.
w razie czego mam nieco materiału flagowego
- kasper junior