ŁAŃCUCH NA DRODZE !!!
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Obcinać łapy przy samej dupie..... Czytając coś takiego marzy mi się powrót do metod stosowanych przez średniowieczny wymiar sprawiedliwości. Przypalanie żelazem, amputacje dłoni, piętnowanie na czole i tego typu rozwiązania.
Kumpel podobnie zginął, tyle że tam kradli drzewo z lasu i przeciągali je cięgnikiem z jednej strony drogi na drugą. Oczywiście w nocy i bez oznakowania....
Brakuje słów
Kumpel podobnie zginął, tyle że tam kradli drzewo z lasu i przeciągali je cięgnikiem z jednej strony drogi na drugą. Oczywiście w nocy i bez oznakowania....
Brakuje słów
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Jurek
- Miejscowość: Sulejówek
- Motocykl: VN 800 classic "Samuraj"
- VROC: 35044
To coś niewyobrażalnego. Jacy ludzie wpadli na taki pomysł? Takich powinno się skazać za próbę morderstwa.
Popieram to co napisał Andrzej.
Popieram to co napisał Andrzej.
Jurek
VROC#35044
VROC#35044
-
- Miejscowość: okolice Warszawy
- Motocykl: VN 2000 LT
- VROC: 34524
A w XXI wieku będzie obowiązywała zasada domiemanej niewinnosci , niskiej szkodliwości czynu, niepoczytalnść , pomroczności jasnej lub ciemnej ( W zależności od okoliczności )Andrzej pisze:Obcinać łapy przy samej dupie..... Czytając coś takiego marzy mi się powrót do metod stosowanych przez średniowieczny wymiar sprawiedliwości. Przypalanie żelazem, amputacje dłoni, piętnowanie na czole i tego typu rozwiązania.
Brakuje słów
Aż nie mogę w to uwierzyć
Też byłem młody i przychodziły mi do głowy różne głupoty, ale żeby próbować kogoś zamordować nigdy nawet przez myśl nie przeszło. Dla takich żadnych sądów, poprawczaków czy kar finansowych tylko po złapaniu przez policję taki wpierdol żeby przez tydzień nie mogli wstać z łóżka. Może wtedy wróciła by im chociaż cząstka rozumu
Też byłem młody i przychodziły mi do głowy różne głupoty, ale żeby próbować kogoś zamordować nigdy nawet przez myśl nie przeszło. Dla takich żadnych sądów, poprawczaków czy kar finansowych tylko po złapaniu przez policję taki wpierdol żeby przez tydzień nie mogli wstać z łóżka. Może wtedy wróciła by im chociaż cząstka rozumu
Znajomy zginął w podobny sposób, ktoś na podwórku rozciągnął "linkę do prania", głowa została w kasku. Wypadek, brak wyobraźni. To jednak, o czym piszecie to nie brak wyobraźni tylko próba zabójstwa i tak powinno być traktowane. Chociaż w kraju gdzie za morderstwo siedzi się kilka lat... Może naprawdę jakiś samosąd.
Qźwa, łańcuch, olej na drodze, co jeszcze wymyślą
Qźwa, łańcuch, olej na drodze, co jeszcze wymyślą
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy