Smutno jest patrzeć jak ....
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Smutno jest patrzeć jak ....
... twój ukochany motocykl krzesze iskry na asfalcie
Od dziś nie lubię lubelskich, białych Peugeotów Partnerów wyjeżdżających nagle z podporządkowanej
Dzięki Markov za wsparcie psychiczne.
Od dziś nie lubię lubelskich, białych Peugeotów Partnerów wyjeżdżających nagle z podporządkowanej
Dzięki Markov za wsparcie psychiczne.
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
Peugeotom Partnerom wyjeżdżającym z podporządkowanej życzę rychłej a niespodziewanej...
Jak pomóc Tobie nie wiem, mogę tylko współczuć.
Z kierowcą nic złego się nie stało? - mam nadzieję
Pocieszające jest to, że Lady będzie jeszcze ładniejsza, czego jak najprędzej Ci życzę
Jak pomóc Tobie nie wiem, mogę tylko współczuć.
Z kierowcą nic złego się nie stało? - mam nadzieję
Pocieszające jest to, że Lady będzie jeszcze ładniejsza, czego jak najprędzej Ci życzę
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Badger, wszystko ok? Nic Ci się nie stało?
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
spoko, ja jestem cały, chyba zawdzięczam to pancerzowi, który miałem na sobie.
zdarta skóra na piszczeli i kolanie i troszkę na łokciu (to chyba sprawka przesuwającego się protektora). troszkę obolały jestem. Po przejechaniu 150 km chyba schodzi ze mnie adrenalina i zaczynam czuć.
BlueLady, żeby uniknąć zderzenia położyłem ją na asfalcie, ma zdarty gmol, sakwę, lusterko.
Nie wiem czy coś z zawiasem z przodu, bo kierownica jak ją puszczę wpada w lekką szimę.
Co do sprawcy, to został i się mną zaopiekował, ale nie został spisany.
Cyrk, który się odbył na miejscu wypadku uniemożliwił jakiekolwiek działania. Policji nie było, a świadkowie podzielili się na dwa obozy: jeden solidaryzujący się ze mną, i drugi, który twierdził, że to ja jestem winny i w ogóle zapierdalałem 250 km/h
zdarta skóra na piszczeli i kolanie i troszkę na łokciu (to chyba sprawka przesuwającego się protektora). troszkę obolały jestem. Po przejechaniu 150 km chyba schodzi ze mnie adrenalina i zaczynam czuć.
BlueLady, żeby uniknąć zderzenia położyłem ją na asfalcie, ma zdarty gmol, sakwę, lusterko.
Nie wiem czy coś z zawiasem z przodu, bo kierownica jak ją puszczę wpada w lekką szimę.
Co do sprawcy, to został i się mną zaopiekował, ale nie został spisany.
Cyrk, który się odbył na miejscu wypadku uniemożliwił jakiekolwiek działania. Policji nie było, a świadkowie podzielili się na dwa obozy: jeden solidaryzujący się ze mną, i drugi, który twierdził, że to ja jestem winny i w ogóle zapierdalałem 250 km/h
pie.....lę, nie myję
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
A czy wyrwałeś serce temu kierowcowi od pełgełota?
Ale byłeś u łapiducha? Jak napięcie zejdzie może się okazać, że potłuczenia są nieco poważniejsze.
Z bezpośredniej obserwacji widziałem udo po potrącenu na pasach: na początku nic, a po godzinie fiolet od kolana po pachwinę i bania. Sama aspiryna nie pomoże.
Ale byłeś u łapiducha? Jak napięcie zejdzie może się okazać, że potłuczenia są nieco poważniejsze.
Z bezpośredniej obserwacji widziałem udo po potrącenu na pasach: na początku nic, a po godzinie fiolet od kolana po pachwinę i bania. Sama aspiryna nie pomoże.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Całe szczęście, żeś Jacku w jednym kawałku!
Motor można naprawić - człowieka trudniej.
Ja powróciłem do domciu po 1062 milach na kołach bez wypadków, ale widać, że aby trafić na bezmyślnego kierowcę wcale daleko nie trzeba jeździć.
Motor można naprawić - człowieka trudniej.
Ja powróciłem do domciu po 1062 milach na kołach bez wypadków, ale widać, że aby trafić na bezmyślnego kierowcę wcale daleko nie trzeba jeździć.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Piotr
- Miejscowość: Warszawa-Wilanów
- Motocykl: VN 1500 Nomad, VN 2000 Diablo Black
- VROC: 25311
Najważniejsze, że jesteś cały, ale przykro jest czytać takie informacje, trzymaj się Jacku.
VROC#25311
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl
--- www.v-moto.pl części ,akcesoria, oleje, filtry... do VN-ów ---
http://www.steelrosesmcsouthside.pl