Jeźdźcy Piekieł na Discovery
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
Jeźdźcy Piekieł na Discovery
W najbliższy piątek, o 22:00 na Discovery Channel premierowy odcinek Jeźdźców Piekieł - program o amerykańskich klubach motocyklowych
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Obejrzałem dwa odcinki i mam mieszane uczucia... dla mnie to zwykła telenowela
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Andrzej
- Miejscowość: Nadarzyn
- Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
- VROC: 31877
Bo to jest telenowela SOA było przynajmniej uczciwie i z założenia serialem a to jakieś cholera wie co to jest.... No nie wyobrażam sobie wpuszczenia ekipy z kamerą na zamknięte obrady klubu. Nie sprawdzałem, ale coś mi się wydaje że taki klub nie istnieje...Obejrzałem dwa odcinki i mam mieszane uczucia... dla mnie to zwykła telenowela
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
E tam, nie ma to jak u NAS w Vulcanerii
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Polecam wyszukanie na YT haseł Gangland oraz "inside outlaw bikers".
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
-
- Miejscowość: Mikołów
- Motocykl: VN 900 Custom 2010,
- VROC: 0
hej, opowiem Wam co widzialem tydzien temu.
No ogolnie jak sie jezdzi na motrorku to spotyka sie troszke "napinaczy" i "szpanerow" na ogol to sa spokojni i na swoj sposob sympatyczni, z pewnoscia nieszkodliwi ludzi, tak wiec Bog z nimi, niech robia co lubią.
No ale,-padł chyba rekord.
Jechałem gorskimi szlakami w kierunku z pienin na bieszcady, i po drodze (nie pamietam jaka to byla miejscowosc) tabliczka wskazujaca zjadz motocyklistow.Pomyslalem sobie ze zajade bo bylem glodny a na takich imprezach zawsze jest konkretny grill.
Grill byl faktycznie jak nalezy,standard.
Był tez Król Harleyowcow.
Gosc po 50tce. Oczywiscie wypasiony Harley caly w Kuryakynach.
Ogolnie facet robil w okol siebie mase szumu, zjezdzil na tym Harym caly swiat...i tym podobne opowiesci.
Podstepnie poprosilem zeby go odpalil zebym uslyszal piekny dzwiek Harleya. Jak odpalil maszyne zobaczylem przebieg - lekko ponad tysiac (chyba mil).
Gosc mial wyglad jak z filmu. Wszystko skory, emblematy, znaczki, naszywki. Broda jak u dziadka mroza, po prostu olbrzymia broda.
Tak wiec, zjadlem grilla, posiadzialem jeszcze chwile i pojechalem dalej.Krola Harleyowcow juz nie bylo.
Pare kilometrow dalej jedzie przede mna samochod z motorem na lawecie.Mijam go....oooo....to ten wypasiony Harley...., zagladam przez okno na kierowce...a tam nasz Krol...tylko jakis inny..... Juz ubrany po cywilnemu...i bez brody....)))) Gosc nawet brode mial doklejaną dla szpanu, widzieliscie kiedys cos podobnego?:))
No ale krde....zeby motor miec po to zeby wozic go samochodem na lawecie...i wyciagac pare kilometrow przed zlotem...., doklejana brode rozumiem, ale przeciez jezdzenie motorem to frajda a nie zeby....
No ogolnie jak sie jezdzi na motrorku to spotyka sie troszke "napinaczy" i "szpanerow" na ogol to sa spokojni i na swoj sposob sympatyczni, z pewnoscia nieszkodliwi ludzi, tak wiec Bog z nimi, niech robia co lubią.
No ale,-padł chyba rekord.
Jechałem gorskimi szlakami w kierunku z pienin na bieszcady, i po drodze (nie pamietam jaka to byla miejscowosc) tabliczka wskazujaca zjadz motocyklistow.Pomyslalem sobie ze zajade bo bylem glodny a na takich imprezach zawsze jest konkretny grill.
Grill byl faktycznie jak nalezy,standard.
Był tez Król Harleyowcow.
Gosc po 50tce. Oczywiscie wypasiony Harley caly w Kuryakynach.
Ogolnie facet robil w okol siebie mase szumu, zjezdzil na tym Harym caly swiat...i tym podobne opowiesci.
Podstepnie poprosilem zeby go odpalil zebym uslyszal piekny dzwiek Harleya. Jak odpalil maszyne zobaczylem przebieg - lekko ponad tysiac (chyba mil).
Gosc mial wyglad jak z filmu. Wszystko skory, emblematy, znaczki, naszywki. Broda jak u dziadka mroza, po prostu olbrzymia broda.
Tak wiec, zjadlem grilla, posiadzialem jeszcze chwile i pojechalem dalej.Krola Harleyowcow juz nie bylo.
Pare kilometrow dalej jedzie przede mna samochod z motorem na lawecie.Mijam go....oooo....to ten wypasiony Harley...., zagladam przez okno na kierowce...a tam nasz Krol...tylko jakis inny..... Juz ubrany po cywilnemu...i bez brody....)))) Gosc nawet brode mial doklejaną dla szpanu, widzieliscie kiedys cos podobnego?:))
No ale krde....zeby motor miec po to zeby wozic go samochodem na lawecie...i wyciagac pare kilometrow przed zlotem...., doklejana brode rozumiem, ale przeciez jezdzenie motorem to frajda a nie zeby....