No to sobie pojeździłem :(
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
No to sobie pojeździłem :(
Zachciało się chłopu za piłką pobiegać, bo naoglądał się mistrzostw świata w TV... i masz babo placek Ścięgno ahillesa lewej nogi strzeliło z głuchym odgłosem i chodzenie wyłączone na minimum 6 tygodni... nie mówiąc już o jeździe na motocyklu
Leżę sobie właśnie w szpitalu i czekam na swoją kolej krojenia i poszycia wszystkiego do kupy potem "lizanie ran", a potem rehabilitacja i może pod koniec wrzenia wskoczę na moto na przejażdżkę. A na razie pozostaje mi jedynie z zazdrością wysłuchiwać odgłosów przejeżdżających motocykli za oknem...
Na domiar złego, na początku września ma przyjść na świat mój Aniołeczek, a ja nie mam pewności, czy do tego czasu będę w stanie lewą nogą sprzęgło wdusić, żeby żonę choćby do szpitala zawieść ech się narobiło...
Jak widać nie trzeba zaliczyć gleby na moto, żeby sobie bigosu narobić. Pozdrawiam i szerokości.
Leżę sobie właśnie w szpitalu i czekam na swoją kolej krojenia i poszycia wszystkiego do kupy potem "lizanie ran", a potem rehabilitacja i może pod koniec wrzenia wskoczę na moto na przejażdżkę. A na razie pozostaje mi jedynie z zazdrością wysłuchiwać odgłosów przejeżdżających motocykli za oknem...
Na domiar złego, na początku września ma przyjść na świat mój Aniołeczek, a ja nie mam pewności, czy do tego czasu będę w stanie lewą nogą sprzęgło wdusić, żeby żonę choćby do szpitala zawieść ech się narobiło...
Jak widać nie trzeba zaliczyć gleby na moto, żeby sobie bigosu narobić. Pozdrawiam i szerokości.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Bo sport to zdrowie przecież...
Trzymaj się...
Trzymaj się...
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Ej ryffka toś nawyrabiał chłopie! Jak będziemy akurat w Polsce (mamy być we wrześniu) to deklaruję się na taksówkarza w końcu edi też z moim kołem po Przasnyszu goniła. A na razie ciepłe pozdrowienia oraz życzenia szybkiego powrotu do zdrowia i jak najkrótszej rekonwalescencji życzę wraz z Anką. Pozdrów żonkę to złota kobietka jest!
P.S. Ja to Cię nawet trochę rozumiem z tym słuchaniem innych bikerów nasz VN nadal w Polsce a my w NL.
P.S. Ja to Cię nawet trochę rozumiem z tym słuchaniem innych bikerów nasz VN nadal w Polsce a my w NL.
- Ryffka
- Miejscowość: Wrocław
- Motocykl: był VN2000 Soul Red, GTR 1400
- VROC: 24863
Dzięki wszystkim za słowa otuchy:) Bardzo się przydadzą... jutro 8:00 idę pod nóż. Nóżka już ładnie ogolona i gotowa do zabiegu. Mają robić w znieczuleniu zewnątrzoponowym więc będę cały czas przytomny. Jak będzie już po wszytkim dam znać dzięki cudowi neta z komórki .
Na razie tyle:) napiszę co i jak po zabiegu...
Spotkamy się mam nadzieję na obiecanym pępkowym Marianny Jak tylko wylezę ze szpitala to ruszę temat. Będę miał mnuuuustwo czasu na wyszukanie jakiegoś odpowiedniego miejsca:)Andrew pisze:Kurde. A myślałem , że się niedlługo spotkamy
Sheriff jak będziecie w Polsce to daj znać i wbijaj do Wrocka Ale z tym kierowcą to wyluzuj Mam jednak ciągle nadzieję, że będę mógł moją kochaną żonę zatransportować osobiścieSheriff pisze:Jak będziemy akurat w Polsce (mamy być we wrześniu) to deklaruję się na taksówkarza w końcu edi też z moim kołem po Przasnyszu goniła
Na razie tyle:) napiszę co i jak po zabiegu...