zakup VN900
zakup VN900
Witam wszystkich serdecznie. Jestem zainteresowany kupnem VN900 z tego ogłoszenia
http://allegro.pl/motocykl-kawasaki-vn- ... 71404.html
i proszę o opinie.
Na tym forum jest to mój pierwszy post, więc jeszcze raz wszystkich serdecznie witam.
Pozdrawiam.
i proszę o opinie.
Na tym forum jest to mój pierwszy post, więc jeszcze raz wszystkich serdecznie witam.
Pozdrawiam.
-
- Miejscowość: Mosina
- Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
- VROC: 35561
Witaj kolego. Fajna maszynka ale nieco ogłoszenie podkolorowane. Ciekawi mnie co on tam ma za te 11 tysięcy. Jak dla mnie poza sakwami i kufrem to jest golas no chyba że te ,,frędzle,, Wydech standard, podesty standard,manety standard ,oslony główki niema,zbiorniczek i regulator oraz oslona chłodnicy standard, osłona filtra standard . okuć czy rylingów na błotniku nie ma więc zam widzisz ,,Golas,, a te 11 tysięcy to na pewnio Ty wydasz na to wszystko. Ale nie zmienia to faktu że maszynka godna i wdzięczna. A koszty i tak zawsze są bo w tym jest cała zabawa
Kupuj sercem jak do Ciebie mówi to go bierz.
Kupuj sercem jak do Ciebie mówi to go bierz.
--
- Sheriff
- Miejscowość: Koog aan de Zaan
- Motocykl: Versys 1000 GT
- VROC: 30486
Limet no chyba trochę przesadzasz. Zauważyłeś że nie ma osłony chłodnicy czy relingów na błotnikach które do jazdy to tak naprawdę mało są potrzebne ale już np oryginalnej szyby, oryginalnych gmoli, oryginalnego oparcia pasażera wraz z bagażnikiem nie zauważyłeś?
Maszyna jest dobrze utrzymana ma nawet naklejki na zbiorniku co przemawia na korzyść bez wypadkowości i niewielki przebieg który w maszynie z salonu PL można sprawdzić.
Potarguj się trochę moim zdaniem warto wiem to z autopsji dwa lata temu szukaliśmy dla Anki 900tki czasem warto dopłacić aby nie żałować.
P.S. Maszyna ma wszystko co potrzebne do jazdy dodatkowe obciążenie zawsze zdążysz założyć a może nawet stwierdzisz że wcale Ci go nie brakuje.
Maszyna jest dobrze utrzymana ma nawet naklejki na zbiorniku co przemawia na korzyść bez wypadkowości i niewielki przebieg który w maszynie z salonu PL można sprawdzić.
Potarguj się trochę moim zdaniem warto wiem to z autopsji dwa lata temu szukaliśmy dla Anki 900tki czasem warto dopłacić aby nie żałować.
P.S. Maszyna ma wszystko co potrzebne do jazdy dodatkowe obciążenie zawsze zdążysz założyć a może nawet stwierdzisz że wcale Ci go nie brakuje.
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Te 11 tysi to może być jeśli policzył wymienione przez Sheriffa dodatki po cenie salonowej. Można wszak kupić 900-kę bez nich i doposażenie tyle by wyniosło.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
- Miejscowość: Mosina
- Motocykl: Vulcan VN2000C ,,Bandzior,,
- VROC: 35561
Ja tylko chcialem sie dowiedziec za co te 11 tysi wyszlo. Zgadzam sie calkowicie z toba Sheriff ze te wszystkie dodatki sa niepotrzebne do jazdy. Napisalem przeciez ze fajny tylko cena 2 moze 3 tysie przesadzona. A reszte zauwazylem . Jozek ma takiego i czesto u mnie jest wiec co nieco o 900 ce wiem.
Podkreslilem tylko ze troche podkolorowane ogloszenie ale nic w tym zlego kazdy chce jak najdrozej sprzedac i jak najtaniej kupic. Odpowiadajac na pytanie glowne jesli ci sie podoba golas kupuj bo to fajna maszyna i odwdzieczy ci sie wrakzeniami z jazdy. Pozdrawiam serdecznie limet.
Podkreslilem tylko ze troche podkolorowane ogloszenie ale nic w tym zlego kazdy chce jak najdrozej sprzedac i jak najtaniej kupic. Odpowiadajac na pytanie glowne jesli ci sie podoba golas kupuj bo to fajna maszyna i odwdzieczy ci sie wrakzeniami z jazdy. Pozdrawiam serdecznie limet.
--
-
- Miejscowość: Poznań/Kamionki
- Motocykl: VN1700 Classic
- VROC: 0
jak szukasz 900 to może zainteresuje Cię VN 900 Special Edition z 2011 roku , przebieg ok.6000 tys. Sprowadzony prawie nowy z USA ( 1200 km przebiegu)
Jestem pierwszym właścicielem , moto na 100% bezwypadkowe , możesz sprawdzić w każdym salonie
Cena 32 tys ( mój ma naprawdę dodatków za 11 tys - nawet chyba trochę więcej )
Jeśli chcesz to zdjęcia wyślę na e-maila
Jestem pierwszym właścicielem , moto na 100% bezwypadkowe , możesz sprawdzić w każdym salonie
Cena 32 tys ( mój ma naprawdę dodatków za 11 tys - nawet chyba trochę więcej )
Jeśli chcesz to zdjęcia wyślę na e-maila
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań
6000 tyś. = 6 000 000Jozek pisze: przebieg ok.6000 tys.
Darek coś dużo jak na dwu letni motocykl, chyba że masz na myśli przebieg 6 tyś. km (6000 km)
Zaraz będzie że się czepiam, ale mam taki dobry humor po wczorajszym dniu, zero złośliwości z mojej strony.
BRATERSTWO, HONOR, SOLIDARNOŚĆ WEWNĄTRZKLUBOWA I SZACUNEK DLA BARW
Ramms dzięki za oferte, lecz zastanawiam sie nad kupnem n/wymeinionego:
Robdob i jak?
Byłeś? Oglądałeś? Kuipiłeś?
Pytam, bo sam chciałem go kupić w zeszłym roku ale się trafiło inne ogłoszenie bliżej Wrocławia, także nawet nie pojechałem obczaić (szkoda bo by się teraz przydało )
Wtedy gość mi mówił, że jest jakaś rysa na wydechu od szpilek plecaczka. Na zdjęciu tego nie widzę więc pewnie nic strasznego (wtedy nie było zdjęcia nr.3 z widocznymi wydechami)
Cena gdy ja chciałem kupić: 22400 albo 22500 i też zszedł tylko do 22k. Widocznie człowiek nie ma parcia żeby sprzedać...
Byłeś? Oglądałeś? Kuipiłeś?
Pytam, bo sam chciałem go kupić w zeszłym roku ale się trafiło inne ogłoszenie bliżej Wrocławia, także nawet nie pojechałem obczaić (szkoda bo by się teraz przydało )
Wtedy gość mi mówił, że jest jakaś rysa na wydechu od szpilek plecaczka. Na zdjęciu tego nie widzę więc pewnie nic strasznego (wtedy nie było zdjęcia nr.3 z widocznymi wydechami)
Cena gdy ja chciałem kupić: 22400 albo 22500 i też zszedł tylko do 22k. Widocznie człowiek nie ma parcia żeby sprzedać...
To może kolegę mój zainteresuje
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=6477
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=6477
Motocykle są jak wódka..prawdziwa jazda zaczyna się od litra..