ktoś tego może oglądał na żywo - VN 1700?
-
- Miejscowość: Poznań/Kamionki
- Motocykl: VN1700 Classic
- VROC: 0
ktoś tego może oglądał na żywo - VN 1700?
LwG Darek
Iguanas Poznań
Iguanas Poznań
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Na zdjęciach jak nówka sztuka nieśmigana
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
www.wypozycz-auto.com.pl
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Dziwne ponieważ tarcza w milach a malutkimi cyferkami w km co jasno sugeruje import z USA a przebieg w kilometrach może można programowo zmienić ale jak wówczas przelicza przebieg z mil na km oby nie zerowało licznika ale ja tam się nie znam i są to tylko moje domysły
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Komputer pokładowy tego modelu umożliwia zmiany ustawień jednostek licznika.
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
www.wypozycz-auto.com.pl
www.wypozycz-auto.com.pl
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Dobrze że wytłumaczyłeś bo już sobie pomyślałem że w motkach z obrotomierzem pokazywane są rzeczywiste obroty a nie ilość impulsów
Tyle tytułem żartu bo to o czym piszesz jest wiadome od dawna, chodziło mi o sposób przeliczania mil-kilometry, czyli czy pokazuje tę samą liczbę zmieniając tylko napis mila na kilometr, czy przelicza na jednostkę metryczną z pomocą przelicznika
Tyle tytułem żartu bo to o czym piszesz jest wiadome od dawna, chodziło mi o sposób przeliczania mil-kilometry, czyli czy pokazuje tę samą liczbę zmieniając tylko napis mila na kilometr, czy przelicza na jednostkę metryczną z pomocą przelicznika
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
- eFKa
- Miejscowość: Kasina Wielka
- Motocykl: vn 2000
- VROC: 34926
Re: ktoś tego może oglądał na żywo - VN 1700?
I Józek już wszystko wie na temat motorkaJozek pisze:http://otomoto.pl/kawasaki-vn-1700-vulc ... 71174.html
Jeśli tak to proszę podzielcie się opinią
...bo kto sieje wiatr ten zbiera gumofilce...