Pomoc w oględzinach
Pomoc w oględzinach
Szanowni koledzy proszę o pomoc w zakupie pierwszego motocykla.Przymierzyłem sie do kilku maszyn i wybór padł na VN800,najlepiej mi pasuje ta maszyna do jazdy z małżonką.Chodzi o pozycję za kierownicą i duże siedzenia(żona nie siedzi mi na plecach).Znalazłem w swojej okolicy dealera kawasaki Motor-Mack w Kłodawie koło Gorzowa.Pytanie czy warto u nich kupić motor może ktos ma już doświadczenie z tym sprzedawcą.I jeszcze Vulcan jaki mi się u nich spodobał do oględzin.http://otomoto.pl/kawasaki-vn-vn-800-cl ... 86815.html
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
No ciekawy kolor , ale to vulcan custom z kołem przednim z classica, golenie z zaciskiem również custom, pytanie ktoś chciał i to zrobił czy coś poważniejszego, kanapa za to powinna być idealna to mustang lub zrobiona na wzór mustanga, wizualnie nie wygląda źle, choć przedni komin wiercony tylny nie.
trzeba ostukać i osłuchać , napęd a przynajmniej tylna zębatka wygląda na zmienianą co przy 19,5 tkm jest podejrzane.
trzeba ostukać i osłuchać , napęd a przynajmniej tylna zębatka wygląda na zmienianą co przy 19,5 tkm jest podejrzane.
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
- VROC: 0
Skoro z żoną chcesz jeździć, to przymierz się jeszcze do VN900 Classic - tam jest jeszcze więcej miejsca dla pasażera moim zdaniem a to ta sama "kategoria wagowa" motocykla...
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Wydaje mi się że VN800 na początek wystarczy.Dopiero będę się uczył powozić po 25 latach przerwy a i wyjazdy też dla poczatkujących bez szarżowania w koło komina może troche poza komin Siedzenia ma Mustanga super wygodne a patrzę tez pod tym względem gdyz mam kregosłup na śruby skręcony.Dosiadałem Virago 750,Drag Stara i Vulcana 750 ale ten Vn800 najlepiej mi pasuje co do pozycji siedzenia za kierownicą i obecnoscią pasażera.
Sprzedawca daje półroczną gwarancję na piśmie.Motocykl sprowadzony z niemiec czy możliwe że leje wodę?Jaki jest sens przerabiać motor z 2 innych modeli przez poprzedniego właściciela?Nie mam żadnej wiedzy na ten temat dlatego zadaje może głupie pytania.Czy warto jechać na oględziny?Mam znajomego który kilka lat sie już wozi Virażką więc fachowe oko będzie do oceny.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Zerknij na moją VN800 http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=2436 ... Jeżeli ci pasi wygląd to napiszę o niej więcej. Cena jak u tego handlarza, a serwisowana z potwierdzeniem Jakby co pisz na PW.Dar699 pisze:Sprzedawca daje półroczną gwarancję na piśmie.Motocykl sprowadzony z niemiec czy możliwe że leje wodę?Jaki jest sens przerabiać motor z 2 innych modeli przez poprzedniego właściciela?Nie mam żadnej wiedzy na ten temat dlatego zadaje może głupie pytania.Czy warto jechać na oględziny?Mam znajomego który kilka lat sie już wozi Virażką więc fachowe oko będzie do oceny.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.