intruder 1.8 vs mój vulcan
-
- Miejscowość: Tarczyn
- Motocykl: VN 1500 Custom/KZ 650 Chopper/Dniepr MT11
- VROC: 0
intruder 1.8 vs mój vulcan
qrde......, trafia mi się tanio od komornika Intruder M1800R 2011r. mam trochę oszczędności ale bez sprzedaży mojego Vulcana nie dam rady!! co robić ???
"A kto wódki nie pije jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa bez-ideowcem!!!"
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Fatman76
Na naszym forum raczej nie otrzymasz odpowiedzi, która sugerowałaby Ci zakup intruza kosztem VNa. Ja również o wiele wyżej cenię Vulcana nad intruza i taki "dylemat" zdaje mi się irracjonalny. W drugą stronę - sprzedać intruza, aby kupić Vulcana to bym zrozumiał
Na naszym forum raczej nie otrzymasz odpowiedzi, która sugerowałaby Ci zakup intruza kosztem VNa. Ja również o wiele wyżej cenię Vulcana nad intruza i taki "dylemat" zdaje mi się irracjonalny. W drugą stronę - sprzedać intruza, aby kupić Vulcana to bym zrozumiał
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Ten akurat Intruder to zajebista maszyna. Osobiście, gdybym miał wybór między VN2000 a M1800R to bym się nie zastanawiał i wziął VNa. Ale w Twoim przypadku, mając wybór między VN1500, który jakby nie było piękną maszyną jest, a Intruderem, to nie wiem, czy bym się nie skusił...
Na szczęście takich dylematów ani sprzętowych, ani budżetowych, nie mam.
Na szczęście takich dylematów ani sprzętowych, ani budżetowych, nie mam.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
Gdzie jest Admin?MaciekSz pisze: Ale w Twoim przypadku, mając wybór między VN1500, który jakby nie było piękną maszyną jest, a Intruderem, to nie wiem, czy bym się nie skusił...
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Barney
- Miejscowość: Grodzisk Mazowiecki
- Motocykl: VN 800E Drifter, VN 1700 Nomad
- VROC: 35325
ja go nawet dosiadałem .... ma nisko osadzony środek ciężkości ....dla mnie jest za niski i rewelacji nie było, aczkolwiek moc sie czuło ..... przy Twoim wzroście wydaje mi się, że jazda będzie mecząca
VROC #35325
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
"Jeśli pijąc alkohol - jestem alkoholikiem
to czy pijąc Fantę - będę fantastyczny ...? "
- Radio
- Miejscowość: Połczyńskie Zdroje
- Motocykl: VN 900 Classic LT
- VROC: 35570
Fatman76, miałem takiego (M109R), kupiłem go jako nówkę i po jednym sezonie sprzedałem ze stanem licznika 1900 mil, dzisiaj nawet nie chce mi się pisać na jego temat mówiąc krótko.... oprócz powera, dużego momentu i wyglądu nic w nim więcej nie znajdziesz ot taki plastykowy power cruiser..... ale co będę Ci pisał, kup i sam się przekonaj.
Pozdrawiam
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,
Ci nigdy nie śpiewają.
Mariusz
VROC#35570
Gdzie słyszysz śpiew tam idź,
tam dobre serca mają
źli ludzie wierzaj mi,