Poszukiwany motocykl dla znajomego
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
Poszukiwany motocykl dla znajomego
Znajomy poszukuje pierwszego motocykla. Interesuje go chopper lub cruiser.
Ale żeby nie było tak pięknie ów znajomy posiada kategorię prawa jazdy A2, która nakłada ograniczenie w postaci mocy motocykla do 35kW tj. ok. 46KM.
Interesuje go (nie wiem czy moja klawiatura to napisze więc skopiuję z internetu) Drag Star (jamacha czy jakoś tak) bądź Honda Shadow (tu daruje sobie szyderstwa, bo i tak wystarczająca kara mnie kiedyś spotka)
W każdym razie budżet wspomnianego wcześniej młodzieńca wynosi do 13000 złotych polskich.
Mile widziane sugestie dotyczące innych modeli, propozycje konkretnych motocykli, bo a nuż czyjś kolega, sąsiad bądź szwagier ma do sprzedania perłę która będzie w stanie przynajmniej wartym obejrzenia.
Ale żeby nie było tak pięknie ów znajomy posiada kategorię prawa jazdy A2, która nakłada ograniczenie w postaci mocy motocykla do 35kW tj. ok. 46KM.
Interesuje go (nie wiem czy moja klawiatura to napisze więc skopiuję z internetu) Drag Star (jamacha czy jakoś tak) bądź Honda Shadow (tu daruje sobie szyderstwa, bo i tak wystarczająca kara mnie kiedyś spotka)
W każdym razie budżet wspomnianego wcześniej młodzieńca wynosi do 13000 złotych polskich.
Mile widziane sugestie dotyczące innych modeli, propozycje konkretnych motocykli, bo a nuż czyjś kolega, sąsiad bądź szwagier ma do sprzedania perłę która będzie w stanie przynajmniej wartym obejrzenia.
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
Żartujesz? Miałbym się pozbyć mojej "Grzechotki" w takim stanie?
Tak serio VN750 w wersji szwajcarskiej ma dokładnie 27kW czyli ok 35KM. Ale na upartego do 150 się go rozbuja choć między 140 a 150 to już prawdziwa walka o każdą kreskę na budziku
Tak serio VN750 w wersji szwajcarskiej ma dokładnie 27kW czyli ok 35KM. Ale na upartego do 150 się go rozbuja choć między 140 a 150 to już prawdziwa walka o każdą kreskę na budziku
Mechanika - to takie większe klocki Lego
----------
III
----------
III
-
- Miejscowość: Zimnowoda
- Motocykl: Versys 650 /Trajka,Shl M05,WSK 175/WSKi125
Na ścigaczu były motory pod A1 a tak to drag stara ma mój znajomy i nie narzeka. VN zwykły tęż pewnie by dla niego mógł być. Inaczej czy ma doświadczenie wcześniej z motocyklami bo może dobrym pomysłem była by jakaś zwinna 250 albo Virago 535 jak ktoś tam pisał
1 Jedź z głową 2 masz dla kogo wrócić 3 motocykl nigdy nie ma pierwszeństwa nawet jeśli ma 4 dobrze się bawić 5 Lepiej wolniej a całym dojechać. Takie moje zasady
-
- Miejscowość: Szamotuły
- Motocykl: HD Electra Ultra Classic
Mam do sprzedania moto, co prawda chyba nie jest to stylistycznie to czego szukasz, ale co tam, obejrzeć możesz
Jak napisałeś powyżej, coś zwinnego 250 - akurat to jest to
Szanowanko.
http://tablica.pl/oferta/yamaha-ybr-250 ... 0306102010
Jak napisałeś powyżej, coś zwinnego 250 - akurat to jest to
Szanowanko.
http://tablica.pl/oferta/yamaha-ybr-250 ... 0306102010
"Nie dyskutuj z idiotą bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i wygra doświadczeniem"
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
Idź pod prąd - z prądem płyną tylko śmieci..
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
Nie rozumiem za wiele. Używaj znaków przestankowych.Kecik1993 pisze:Na ścigaczu były motory pod A1 a tak to drag stara ma mój znajomy i nie narzeka. VN zwykły tęż pewnie by dla niego mógł być. Inaczej czy ma doświadczenie wcześniej z motocyklami bo może dobrym pomysłem była by jakaś zwinna 250 albo Virago 535 jak ktoś tam pisał
marekfg, odpada.
Wyder, chłopak ma 180m cm wzrostu, dalsze tłumaczenia będą zbędne.
Z resztą Virago i tak odpada, bo..
Co do Vulcanów 750 to boję mu się podsuwać motocykl, który nie jest motocyklem mało zawodnym.
Niestety, szukamy dalej
Włożyć kask, buty , skórę
-
- Miejscowość: Ostrowiec Swietokrzyski
- Motocykl: VN1600 Nomad '07, była Honda VT600 '89
Prosze sie nie smiac z Hondy Shadow ,
ale jako ze zamienilem na Nomada, moje osobiste VT600 jest do sprzedania.
Miesci sie w wymaganych parametrach, w dowodzie: 30KW
Mimo ze wnioskujac po budzecie szukacie czegos nowszego zapraszam do ogledzin i pytan
Tablica
ale jako ze zamienilem na Nomada, moje osobiste VT600 jest do sprzedania.
Miesci sie w wymaganych parametrach, w dowodzie: 30KW
Mimo ze wnioskujac po budzecie szukacie czegos nowszego zapraszam do ogledzin i pytan
Tablica