Czy ktoś mógłby mi pożyczyć centralny kufer
- Skrobel
- Miejscowość: Piaseczno
- Motocykl: Nomad 1700, VN900 LT, był VN800-B3, VN1500-L4
- VROC: 35582
Czy ktoś mógłby mi pożyczyć centralny kufer
Czołem,
Nie wiem gdzie byłoby dobre miejsce na ten temat - w dziale "Kupię" chyba nie... Więc postanowiłem tutaj.
A pytanie jak w temacie: Czy ktoś z kolegów lub koleżanek (najlepiej w promieniu 100 km od Warszawy) miałby kuferek, który mógłbym pożyczyć na "Bieszczadzki" weekend 12-14 września. Ja bezskutecznie próbuję zamówić zestaw sakw + kufer, ale chyba mam za duże wymagania i nie ma szans, żeby skończyć do września. Ponieważ pierwszy raz jadę na dłużej z żonką, to w sakwy pewnie się nie zmieścimy i taki kufer byłby idealnym rozwiązaniem.
Nie musi być duży (mam wąski bagażnik), zresztą w ogóle nie będę marudził
Z góry dzięki
Nie wiem gdzie byłoby dobre miejsce na ten temat - w dziale "Kupię" chyba nie... Więc postanowiłem tutaj.
A pytanie jak w temacie: Czy ktoś z kolegów lub koleżanek (najlepiej w promieniu 100 km od Warszawy) miałby kuferek, który mógłbym pożyczyć na "Bieszczadzki" weekend 12-14 września. Ja bezskutecznie próbuję zamówić zestaw sakw + kufer, ale chyba mam za duże wymagania i nie ma szans, żeby skończyć do września. Ponieważ pierwszy raz jadę na dłużej z żonką, to w sakwy pewnie się nie zmieścimy i taki kufer byłby idealnym rozwiązaniem.
Nie musi być duży (mam wąski bagażnik), zresztą w ogóle nie będę marudził
Z góry dzięki
LwG
Łukasz czyli Skrobel
Łukasz czyli Skrobel
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Kup sobie Louis Speedbag. Koszt niewielki, zawsze sie przyda i wchodzi dużo rzeczy.
Ewentualnie mogę Ci taki pożyczyć.
Ewentualnie mogę Ci taki pożyczyć.
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Skrobel, nawet jak będziesz miał nowy kufer, to kiedyś okaże się, że jest za mały i worek przyda się żeby na kufer przypiąć
Dzięki RomanRomanVN pisze:Zombie to dobry człowiek
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 700, VN 1600 Nomad
- VROC: 34888
Jak nie chcesz od przyjaciela całego świata, Zombiego, przesiąkniętego historią R66 i irlandzkimi mchami rollbagu, to mam kufer centralny, duża rolka, skóra, leży sobie. Mogę pożyczyć. Ogarnięcie mocowania po Twojej stronie. Jakby coś, to dzwoń. Albo PW. -
Teraz już wiem, czym wolność jest...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...
Zawsze patrz na jasną stronę życia...