Wyposażenie Piórnika
Wyposażenie Piórnika
W związku z tym, że kupiłem Twina z pustym piórnikiem, bez żadnych kluczy serwisowych
chciałem Was podpytać, co z waszego doświadczenia powinno znaleźć się w piórniku. Co rozsądny motocyklista powinien mieć przy d...
Wiem niektórzy napiszą naładowaną komórę i listę właściwych telefonów (bo kto dziś robi coś na drodze ) , kasę na wachę, kawę i hod-doga, bilet na autobus i kasę na lawetę
ale na poważnie to nie wydaje mi się rozsądne wydawanie stówki na Alledrogo na komplet kluczy bo pewnie za to kupię to co będzie mi faktycznie potrzebne (narzędzia) przydały by się tylko podpowiedzi co to ma być:
- śrubokręty (płaski, krzyżak);
- klucz do świec (jaki ?);
- klucze (jakie?);
- co jeszcze ?
- pewnie parę żarówek, bezpieczników,
- środek do naprawy koła ?
- apteczka motocyklowa.
Podpowiecie trochę ?
chciałem Was podpytać, co z waszego doświadczenia powinno znaleźć się w piórniku. Co rozsądny motocyklista powinien mieć przy d...
Wiem niektórzy napiszą naładowaną komórę i listę właściwych telefonów (bo kto dziś robi coś na drodze ) , kasę na wachę, kawę i hod-doga, bilet na autobus i kasę na lawetę
ale na poważnie to nie wydaje mi się rozsądne wydawanie stówki na Alledrogo na komplet kluczy bo pewnie za to kupię to co będzie mi faktycznie potrzebne (narzędzia) przydały by się tylko podpowiedzi co to ma być:
- śrubokręty (płaski, krzyżak);
- klucz do świec (jaki ?);
- klucze (jakie?);
- co jeszcze ?
- pewnie parę żarówek, bezpieczników,
- środek do naprawy koła ?
- apteczka motocyklowa.
Podpowiecie trochę ?
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Do piórnika tylko flaszka, plecaczek jedzie za TobąRadek_K pisze:flaszka, plecaczek... tylko jak to do piórnika upchnąć razem
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"