Ubranie prawdziwego motocyklisty.
lubię być chroniana ochraniaczami, ale przy taaaakich upałach to czasem... nie da się w kurtce jeździć rzecz jasna mówię o jeździe w korkach, w dużym mieście... cudowne uczucie jak stoi się pomiędzy autobusami które pppppuuuuufająąąąąąą gorącem...
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
obok autobusu kwillllka, ja jednak wolę moto autko sobie stoi i czeka na lepszy czasmayones4 pisze:a w oknach autobusu "gapie" - "ty patrz ale laska na motorze"
sam się zastanawiam co jest gorsze, stać obok gorącego autobusu czy za 15-letnim golfem na gaz
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
- VROC: 0
ja dojeżdżam jakieś 5km, praca w koszuli pod krawatem i spodnie na kant. Dziwacznie trochę wyglądam, zakładam kurtkę skóra, kask - >(góra ok) dół glany, no i oczywiście spodenki na kancie. Cóż mam zrobić???Przesiąść się na puszkę. Każdej chwili czekam żeby pojeździć - a ograniczenia mam mocne, duża rodzina i czasu niewiele, dzieci dowożę rano do szkoły - po drodze do pracy, więc moto często odpada.
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
a co się przejmujesz że spodnie na kant, wolny kraj, w chopku w kapielówkach racja można wyglądać specyficznie a Ty masz kantki masz znaczy "elegancki motocyklista" tak trzymaj.Pawelek450 pisze:ja dojeżdżam jakieś 5km, praca w koszuli pod krawatem i spodnie na kant. Dziwacznie trochę wyglądam, zakładam kurtkę skóra, kask - >(góra ok) dół glany, no i oczywiście spodenki na kancie. Cóż mam zrobić???Przesiąść się na puszkę. Każdej chwili czekam żeby pojeździć - a ograniczenia mam mocne, duża rodzina i czasu niewiele, dzieci dowożę rano do szkoły - po drodze do pracy, więc moto często odpada.
dobrze, że nie pracuję "pod krawatem" ale zdarzało mi się sukienkę pod skórę składać
no raczej nie mamGóral pisze:Kurcze, a masz foty?Dzidzia pisze:dobrze, że nie pracuję "pod krawatem" ale zdarzało mi się sukienkę pod skórę składać
SzkoodaDzidzia pisze:no raczej nie mamGóral pisze:Kurcze, a masz foty?Dzidzia pisze:dobrze, że nie pracuję "pod krawatem" ale zdarzało mi się sukienkę pod skórę składać
Fajny temat do działu Humor
"Wsiądźcie na motocykle i jedźcie tak długo, aż zrozumiecie o co w tym wszystkim chodzi" - Gang Dzikich Wieprzy
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Ja jeżdżę w otwartym kasku + okulary + maska neoprenowa jak chłodno. Jak się stoi to zdarza się że parują ale po ruszeniu już jest spoko. A co do stroju to na trasę - całość skóra, do pracy - skórzana kurtka i dżinsy a spod domu na parking (niecały kilometr) w czym popadnie (oczywiście nie w klapkach). W krótkich spodenkach odprowadzałem motor trzy tygodnie temu to oparzenie na łydce powoli przestaje być widoczne
- Pawelek450
- Miejscowość: Suwałki
- Motocykl: VN 15 SE
u mnie znajomy - przymierzył się tylko - to ok 10cm ślad mu posostał do końca pobytu na Suwalszczyźnie i zawiózł to do domu- ropiała mu rana. Ostro się przypalił, kilka sekund wcześniej krzyczałem na dzieciaki, żeby nie podchodziły a on w krótkich portkach się przymierzył. Otworzyłem usta i nie zdążyłem nic powiedzieć i było aałaaaaa.
Dostał odszkodowanie na jakieś 500 zł - nie wiem na jakiej zasadzie się ubezpieczał.
Ja staram się zawsze mieć portki na sobie, zresztą kilka razy trąciłem tłumik gorący i dzięki temu skóra jest cała
Dostał odszkodowanie na jakieś 500 zł - nie wiem na jakiej zasadzie się ubezpieczał.
Ja staram się zawsze mieć portki na sobie, zresztą kilka razy trąciłem tłumik gorący i dzięki temu skóra jest cała
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Poprzedni wlasciciel mojego motocykla przestal jezdzic z tego powodu. Krótkie spodenki, głęboka rana i wiele miesięcy gojenia.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Ja też jeden dzień jechałem na Route w krótkich gaciach, bo było gorąco. Efekt....oparzona łydka. Zresztą komicznie wyglądałem....krótkie gacie i długie buty
Ale co tam, człowiek sam się nie sparzy to nie uwierzy
Ale co tam, człowiek sam się nie sparzy to nie uwierzy
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl