Koszulki / kamizelki "klubowe"

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Orzech_
Miejscowość: Twardogóra k/wro
Motocykl: VL 800
VROC: 34013

Koszulki / kamizelki "klubowe"

Post autor: Orzech_ » pn lip 09, 2012

Ostatnio ze znajomymi dyskutowaliśmy o stworzeniu sobie koszulek z nikiem/imieniem herbem miasta i nazwą miasta na plecach. Ale padł też pomysł o podobnych naszywkach na kamizelkach ale wiem że może to wywołać oburzenie wśród klubów zrzeszonych w kongresie i stąd moje pytanie czy takie obszycie kamizelek jest czymś co kluby mogą zanegować? Jeśli nie jest to problemem to jak takie obszycie powinno wyglądać aby nikomu nie przeszkadzało? Bo koszulki (oczywiście nie przypominające żadnych barw klubowych) chyba nie są problemem i nikt się nie powinien czepić? Nie jesteśmy oficjalnie zarejestrowanym gdziekolwiek klubem, tylko grupką znajomych.
Kilka motorowerów, WSK 175, MZ ETZ...długo nic i
Yamaha RD 250 LC '82 - była
Pannonia T1 '64- jest, w remoncie
Kawasaki LTD 450 '85 - była
Suzuki VL800

Awatar użytkownika
Andrzej
Miejscowość: Nadarzyn
Motocykl: VN 900 Classic - "Pimpuś"
VROC: 31877

Post autor: Andrzej » pn lip 09, 2012

Nie jestem pewien, czy to jest właściwe forum do zadania tego pytania. No bo niby dlaczego miało by być??
W sieci masz całe mnóstwo materiałów i artykułów dotyczących barw i zasad obowiązujących w szeroko pojętym ruchu motocyklowym.
Poczytaj a na pewno znajdziesz tam odpowiedź na swoje pytanie lub adres gdzie to pytanie możesz zadać.

najwięcej można dowiedzieć się u źródła

Zamykam temat.
Ostatnio zmieniony pn lip 09, 2012 przez Andrzej, łącznie zmieniany 1 raz.
... i nie mylmy posiadacza motocykla z motocyklistą ...

Zablokowany