Podziękowanie za pomoc na Motoparku 2012
-
- Miejscowość: Świdnik
- Motocykl: VN 1700 VOYAGER
- VROC: 32896
Podziękowanie za pomoc na Motoparku 2012
Chciałbym w osobnym temacie bardzo podziękować koledze Basin Raider za pomoc w naprawie "kapcia", którego złapałem w tylnym kole pod sam koniec parady, mało brakowało a byłaby gleba na wjeździe do Kapelusza bo w zakręcie sprzęt się zwalił na bok, udało się jakoś utrzymać i podnieść do pionu.
Sławku jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas, za to że pojechałeś do siebie po dętkę i sprzęt, demontaż, zawiezienie koła do wulkanizacji oraz montaż - miałeś odpocząć i pobawić się na zlocie z dziewczyną (dzięki za wyrozumiałość Natalio ) a zmarnowałeś dla mnie czas.
Dzięki wielkie również dla Andrew za użyczenia auta do transportu, Badgerowi za telefony po ludziach, zresztą wiele osób pomagało zarówno w organizowaniu pomocy jak i fizycznie wyręczając podnośniki - dzięki piękne dla wszystkich, miło mieć takich towarzyszy w niedoli 400 km od domu - w Bieszczadach jak obiecałem podziękuję jeszcze raz
Sławku jeszcze raz dziękuję za poświęcony czas, za to że pojechałeś do siebie po dętkę i sprzęt, demontaż, zawiezienie koła do wulkanizacji oraz montaż - miałeś odpocząć i pobawić się na zlocie z dziewczyną (dzięki za wyrozumiałość Natalio ) a zmarnowałeś dla mnie czas.
Dzięki wielkie również dla Andrew za użyczenia auta do transportu, Badgerowi za telefony po ludziach, zresztą wiele osób pomagało zarówno w organizowaniu pomocy jak i fizycznie wyręczając podnośniki - dzięki piękne dla wszystkich, miło mieć takich towarzyszy w niedoli 400 km od domu - w Bieszczadach jak obiecałem podziękuję jeszcze raz
- Basin Raider
- Miejscowość: Będzin
- Motocykl: Aprilia ETV 1000 Caponord
- VROC: 0
Normalnie znowu się zawstydziłem Ciesze się że mogłem pomóc, od tego są kumple
"Better keep your eyes on the road ahead"
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===
Suzuki LS 650 Savage->Honda GL 1500 Goldwing->Yamaha XV 1600 Wild Star-> Yamaha Bt 1100 Bulldog-> Aprilia ETV 1000 Caponord
=== Warsztat Motocyklowy Moto B Wojkowice ul. Skłodowskiej 6 tel. 507 605 581 ===
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Natalia nie bądź tak skromna a kto pilnował rozebranego motocykla i narzędzi kiedy Sławek z Crazytomim pojechali do wulkanizacji.Natalia pisze:Haha ja to już w ogóle w tym temacie nie zasłużenie zostałam wymieniona
od tego Sławek jest mechanikiem, żeby w każdej chwili (nawet tej ekstremalnej) mógł pomóc! Ja mogę się tylko cieszyć, że po raz kolejny dał radę
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Zawsze Możesz na sobie tylko znany sposób przekazać nieco tych pochwał Sławkowi,
noooo ja nie sądzę żeby miał Ci to za złe, wręcz przeciwnie
pozdrawiam
PS szkoda że nie mogłem zostać bo nie ukrywam że taka lekcja "na żywo" zdjęcia tylnego koła by mi się bardzo przydała, też mnie to czeka tak do dwóch tygodni
noooo ja nie sądzę żeby miał Ci to za złe, wręcz przeciwnie
pozdrawiam
PS szkoda że nie mogłem zostać bo nie ukrywam że taka lekcja "na żywo" zdjęcia tylnego koła by mi się bardzo przydała, też mnie to czeka tak do dwóch tygodni