Nasze Zwierzątka
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Mayones pisze:17 kg no to ładnie, jeszcze trochę i
Piękny sierściuch Jest co czesać. Z pyska ma coś z Jinx'a, coś do przeskrobania.
Miałem znajomą posiadaczkę znacznie mniejszego rasowca, ale też puchatego. Mieszkali w bloku i najtragiczniej wyglądał gdy wracał po kilku dniach wiosennego buszowania w piwnicach za kotkami. Był po prostu sfilcowany.
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- mirad
Mamy niezłą burzę na necie od kilku dni.
Zaczęło się od tego zdjęcia. Mongolia.
Taka odpowiedź H.
A takie komentarze, w orginale:
if Heineken does not support this then whats up with the green shirts in the corners of the ring? Is that some kind of subliminal promotion BS?? Just curious...
Regardless of whether or not Heineken intentionally sponsored this event is not the case here. They can deny it all they want. I would lie to think that a company as large as this would not be as unintelligent as to allow their brand to be paired up with such a disgusting, inhumane event of animal cruelty. However, a business of no matter how large or small, should ALWAYS be aware of the location of it's advertising and promotional pieces. It is completely ignorant of the company to not concerned with where there brand name is.
Inne w podobnym tonie.
No, H. ma u mnie teraz pozamiatane. K.......o trzeba tępić.
Zaczęło się od tego zdjęcia. Mongolia.
Taka odpowiedź H.
A takie komentarze, w orginale:
if Heineken does not support this then whats up with the green shirts in the corners of the ring? Is that some kind of subliminal promotion BS?? Just curious...
Regardless of whether or not Heineken intentionally sponsored this event is not the case here. They can deny it all they want. I would lie to think that a company as large as this would not be as unintelligent as to allow their brand to be paired up with such a disgusting, inhumane event of animal cruelty. However, a business of no matter how large or small, should ALWAYS be aware of the location of it's advertising and promotional pieces. It is completely ignorant of the company to not concerned with where there brand name is.
Inne w podobnym tonie.
No, H. ma u mnie teraz pozamiatane. K.......o trzeba tępić.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- mirad
Nie mam nic przeciwko kiciasom, ale tylko jeden jest moim faworytem.
Taki kiciuś, nie mój, ale ładny.
Piękne i imponujące zwierzę. Do 300 kg wagi, a "osiągi" całkiem niezłe. Może wskoczyć na półeczkę na 5 m wysokości, za to z żarciem w pysku do 50kg "tylko" do 2m. Ale do 40 kg ścierwa tygodniowo musi zjeść.
Piękne i imponujące zwierzę. Do 300 kg wagi, a "osiągi" całkiem niezłe. Może wskoczyć na półeczkę na 5 m wysokości, za to z żarciem w pysku do 50kg "tylko" do 2m. Ale do 40 kg ścierwa tygodniowo musi zjeść.
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
U mnie ze 2 krety się pokazały na skraju placu, bo gdzie indziej mam siatke, może tam popasiemy Morelko Waszego tygryska? Nie nabiega się, nie spoci a i mnie pożytek przyniesie Tylko za płotem mam 55kg rotwailerka, także, chyba by płot przegryzł...mirad pisze:Łowny jest, ale musisz sprowadzić mu parę myszy, wtedy zaczęła by się prawdziwa zabawa.Morela pisze:Obiecane - moje maleństwo
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
mirad pisze:Nie mam nic przeciwko kiciasom, ale tylko jeden jest moim faworytem.
Obrazek
Mirad jesli mowimy o osiagach i pieknych kotach to akurat ten jest moim faworytem