O, właśnie o tym samym pomyślałemPiotr_Classic pisze:to może warto by było wznowić edycję dla braci klubowej ?Badger pisze:dziś stłukłem mój vulcaneryjny kufel do piwa/kawy.
Dzielnie mi służył przez prawie 3 lata, sporadycznie na zlotach do piwa, codziennie w domu do kawy ...
ech
Co jest QFA???
- Hubas
- Miejscowość: Dopiewo
- Motocykl: VN 2000 CLASSIC
- VROC: 33938
Kupując Motocykl - Kupujesz Pasję na Całe Życie.
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Pomysł bardzo mi się podobaHubas pisze:O, właśnie o tym samym pomyślałemPiotr_Classic pisze:to może warto by było wznowić edycję dla braci klubowej ?Badger pisze:dziś stłukłem mój vulcaneryjny kufel do piwa/kawy.
Dzielnie mi służył przez prawie 3 lata, sporadycznie na zlotach do piwa, codziennie w domu do kawy ...
ech
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Zrobisz przelew do nowegoBadger pisze:a wartości sentymentalne??
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Piotr_Classic
- Miejscowość: Madryt
- Motocykl: HD Street Glide
- VROC: 32438
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
nie rozumiem, wytłumaczcie mi to, bo ja ja na prawdę czegoś nie rozumiem.
Wystawiłem na allegro kilka książek - pozostałości po moich studiach na SGH - głównie ekonomicznych i finansowych. Na wszystkich dałem opcję Odbiór osobisty (w treści ogłoszenia, ze w Warszawie). Zgłosiło się kilku chętnych, ale każdy jak jeden mąż prosi o dostarczenie a to do centrum, a to na uczelnię, a to na stację metra po drugiej stronie Warszawy - co jest qfa!?!?!!?!?!? To jest odbiór osobisty!!!! W kilku przypadkach to koszt dojazdu przekroczy wartość książki. Nie rozumiem ....
Wystawiłem na allegro kilka książek - pozostałości po moich studiach na SGH - głównie ekonomicznych i finansowych. Na wszystkich dałem opcję Odbiór osobisty (w treści ogłoszenia, ze w Warszawie). Zgłosiło się kilku chętnych, ale każdy jak jeden mąż prosi o dostarczenie a to do centrum, a to na uczelnię, a to na stację metra po drugiej stronie Warszawy - co jest qfa!?!?!!?!?!? To jest odbiór osobisty!!!! W kilku przypadkach to koszt dojazdu przekroczy wartość książki. Nie rozumiem ....
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
-
- Miejscowość: Brodnica
- Motocykl: HD FLHTCUI
- VROC: 34836
Abrams , Studentow to chyba za duze slowo- osob wpisanych na liste studentow przebywajacych na terenie uczelni- to predzej.
pamietam jak nascie lat temu prawie 20 juz czlowiek biegal po ksiegarniach antykwariatach za byle ksiazeczka, czasami zjezdzil pol Polski zeby cos kupic niedostepnego. ja z chlopakami jechalem z Gdyni do Szczecina po jakis skrypt -specyficzny zreszta i dostepny na jedynych dwoch uczelniach w Polsce.
Teraz to rece opadaja.
pamietam jak nascie lat temu prawie 20 juz czlowiek biegal po ksiegarniach antykwariatach za byle ksiazeczka, czasami zjezdzil pol Polski zeby cos kupic niedostepnego. ja z chlopakami jechalem z Gdyni do Szczecina po jakis skrypt -specyficzny zreszta i dostepny na jedynych dwoch uczelniach w Polsce.
Teraz to rece opadaja.
Rolling, rolling, rolling.........
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
Komar 3, WSK 175, VN800Classic, VN1600Classic, VN900Classic, HD FLHTCUI.....
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Po prostu studenci nie mają czasu - wiesz ile godzin można stracić na dojazd po książkę? Godzin, które można poświecić z większym pożytkiem - na "melanże" po knajpkach i klubach...
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Lacik
- Miejscowość: Sosnowiec
- Motocykl: VN2000 Limited, FJR1300
- VROC: 33363
to ja powiem tak...
Ja tez nie rozumiem tego mimo ze uczelnie skonczylem rok temu
Ja nie mialem problemu z dymaniem 100 kilometrów po jedna ksiazke.
Aczkolwiek dzisiaj uczniowie ( nie tylko studenciaki) sa bardzo zajeci zyciem i maja kupe obowiazków np. dogladanie co 3 minuty fejsa
Ja tez nie rozumiem tego mimo ze uczelnie skonczylem rok temu
Ja nie mialem problemu z dymaniem 100 kilometrów po jedna ksiazke.
Aczkolwiek dzisiaj uczniowie ( nie tylko studenciaki) sa bardzo zajeci zyciem i maja kupe obowiazków np. dogladanie co 3 minuty fejsa
Ihaaaa VN750 -> VN1600 Mean Streak -> VN2000 Limited, FJR1300, Hayabusa
- Badger
a już myślałem, że tylko ja jakiś popieprzony jestem i tego nie rozumiem
Ja też "za moich czasów" też latałem po całym miescie szukając książek.
A dziś dałem info, że można przy stacji metra, że praktycznie o dowolnej porze i jeszcze źle - boję się o swoją emeryturę
Ja też "za moich czasów" też latałem po całym miescie szukając książek.
A dziś dałem info, że można przy stacji metra, że praktycznie o dowolnej porze i jeszcze źle - boję się o swoją emeryturę
pie.....lę, nie myję
- Badger
dziś dostałem "propozycję" zeskanowania jednego rozdziału z jednej z książek i przesłanie go meilem.
ku.va, rzeczywiście studenci ekonomii
ku.va, rzeczywiście studenci ekonomii
pie.....lę, nie myję