Paris

Luźne temaciki. Bez cenzury ;)
Awatar użytkownika
Badger
Miejscowość: Warszawa
Motocykl: Blue Lady + Osiołek
VROC: 29218

Paris

Post autor: Badger » śr maja 05, 2010

ma ktoś namiary na jakiś fajny (czysty) i tani nocleg w Paryżu lub bliskich okolicach?? wybieram się na weekend, a za bardzo spać nie mam gdzie ;(
pie.....lę, nie myję

Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga

Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.

Awatar użytkownika
Krasnal
Miejscowość: UK & Piotrków T.
Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
VROC: 32105

Post autor: Krasnal » czw maja 06, 2010

wejdz na strone hoteli F1 lub ETAP HOTEL, pare razy spalem w tej sieci
jakies 35 euro za pokoj(3 osoby).
czysto, schludnie, jedyny problem(?) dla wybrednych, to toaleta i lazienka, kilka wspolnych na korytarzu, sposob ich czyszczenia przy pomocy goracej pary eliminuje wszystkie zagrozenia, ale, sam przyznasz, brzmi nieco dziwnie i na poczatku moze zniechecic, jest kilka hoteli tej sieci dookola Paryza i nie sposob ich nie znalezc, rezerwacje mozesz zrobic przez internet, wiecej pytan? podaj jakas ziemna linie( nie mobilna), zadzwonie
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...

+44 7540233074

Awatar użytkownika
Kuba
Miejscowość: Legionowo
Motocykl: VN 750, VN 15, vn 900
VROC: 31422

Post autor: Kuba » czw maja 06, 2010

Nocowałem w kilku hotelach etap i wszystkie miały łazienki w pokojach pewnie to loteria. Za to były wyjątkowo małe praktycznie łóżko + miejsce na stopę. We Francji z sieci hotelowych napewno najtańsze. Alternatywą są kwatery prywatne, ale z warunkami różnie znajomi mieli w pokoju kibel za parawanem.

Andrew
Miejscowość: Będzin
Motocykl: VN 1500 Vinci,VN 2000 Deep Purple,VN 15 Ziuk
VROC: 31802

Post autor: Andrew » czw maja 06, 2010

Też nocowałem w Etapach. Koszt36 Euro za dobę. W pokojach trzy łóżka. Dwa na dole i jedno na piętrze. Łazienka i toaleta w pokoju ale symboliczne. Odlane z jednego kawałka plastiku. Generalnie pokój właściwie do spania . I jeszcze telewizor. Z moich obserwacji wynika , że wszystkie Etapy są jednakowe w środku. Spałem w nich w Niemczech , Belgii , Holandii i Polsce.

ODPOWIEDZ