Krasnal i Holenderski spontan
-
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Nomad 1600, VN 2000 LT
- VROC: 32428
Krasnal i Holenderski spontan
Dzisiaj zadzwonił Krasnal i powiedział, że śmiga do Wawy na lotnisko i zgarnął z trasy
taką sympatyczną parkę holenderskich studentów jadących autostopem przez Europę.
Poprosił o zapięcie tematu z noclegiem.
Niestety okazało się, że 10 minut to dla Krasnala to zbyt długo ( cholera - przecież mieszka w Anglii, to powinien działać wolniej ) i ubrał w Holendrów swoją córkę.
Spotkaliśmy się wszyscy na okęciu ( fajnie było się zobaczyć z Anią i Krasnalem, no i z Holendrami).
Krasnal poleciał, a my śmignęliśmy wszyscy na Ursynów do córki Krasnala odstawić Holendrów.
Potem jeszcze tylko wyprowadziłem Anię na trasę katowicką ( Ania stwierdziła, że jest już w domu i śmignęła dalej sama).
Właśnie przysłała sms-a, że jest już w domu.
Ale to nie koniec całej opowieści, ponieważ w Holendrów został dalej ubrany Lecho z Białego
bo własnie tam jutro ruszają autostopowicze.
Leszek dzięki za ogarnięcie tematu.
Dużą niespodziankę Holendrom zrobiła Paulina (córka Krasnala) przygarniając ich do swojego mieszkania.
To taki normalny spontan.
taką sympatyczną parkę holenderskich studentów jadących autostopem przez Europę.
Poprosił o zapięcie tematu z noclegiem.
Niestety okazało się, że 10 minut to dla Krasnala to zbyt długo ( cholera - przecież mieszka w Anglii, to powinien działać wolniej ) i ubrał w Holendrów swoją córkę.
Spotkaliśmy się wszyscy na okęciu ( fajnie było się zobaczyć z Anią i Krasnalem, no i z Holendrami).
Krasnal poleciał, a my śmignęliśmy wszyscy na Ursynów do córki Krasnala odstawić Holendrów.
Potem jeszcze tylko wyprowadziłem Anię na trasę katowicką ( Ania stwierdziła, że jest już w domu i śmignęła dalej sama).
Właśnie przysłała sms-a, że jest już w domu.
Ale to nie koniec całej opowieści, ponieważ w Holendrów został dalej ubrany Lecho z Białego
bo własnie tam jutro ruszają autostopowicze.
Leszek dzięki za ogarnięcie tematu.
Dużą niespodziankę Holendrom zrobiła Paulina (córka Krasnala) przygarniając ich do swojego mieszkania.
To taki normalny spontan.
Włączam silnik, daję kopa
Za mną tylko kurz
Za mną tylko kurz
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- Krasnal
- Miejscowość: UK & Piotrków T.
- Motocykl: Kawasaki VN2000 "lalunia"
- VROC: 32105
Ja tez podlacze sie do podziekowan dla mych Aniolkow i Slawka, zadzialali blyskawicznie, mlodzi holendrzy byli troszke zakreceni, chyba nigdy jeszcze nie spotkali sie z polska goscinnoscia , nie mogli uwierzyc, ze raptem tylu ludzi otacza ich opieka, nic nie musza placic, i jeszcze foty na Slawkowym moto... a ja, coz ja, w ostatniej chwili (kolejny raz)wsiadlem do czegos, co w moim mniemaniu nie powinno oderwac sie od ziemi, i juz dzis tyram...
Andzia jest wdzieczna za wyprowadzenie z Warszawy, a moja Paulincia przegonila ich juz o 6.30 na nogi, szla do pracy...
niech opinia o Polakach idzie w swiat... Tych dwoje bedzie to pamietac, jestem tego pewien
narka
Andzia jest wdzieczna za wyprowadzenie z Warszawy, a moja Paulincia przegonila ich juz o 6.30 na nogi, szla do pracy...
niech opinia o Polakach idzie w swiat... Tych dwoje bedzie to pamietac, jestem tego pewien
narka
...spróbujmy byc szczesliwi, chocby po to, by swiecic innym przykladem...
+44 7540233074
+44 7540233074