TVP Kultura 12.15 właśnie leci
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
TVP Kultura 12.15 właśnie leci
Ciekawy dokument o motocyklistach
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.
Clarence Budington Kelland
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Re: TVP Kultura 12.15 właśnie leci
Bardzo ciekawe, się potwierdza, że po Vietnamie było im b.trudno...Kasper pisze:Ciekawy dokument o motocyklistach
Harlejem do nieba.
Kiedyś już o tym pisaliśmy.
http://www.vulcaneria.pl/viewtopic.php? ... e3dae6422a
"Paulee Curran jest żywym przykładem tego, że drogi do zbawienia bywają czasem bardzo niekonwencjonalne. Były gangster z Las Vegas to dzisiaj kochający mąż i ojciec, a także charyzmatyczny pastor, który dobrą nowinę głosi w pełnym rynsztunku harleyowca. Jest także założycielem wspólnoty religijnej złożonej z wytatuowanych motocyklistów. Paulee wie, że nie zmieni swojej kryminalnej przeszłości, może jednak mieć pewien wpływ na przyszłość. Dlatego stara się dotrzeć ze swoim przesłaniem do młodzieży zagrożonej narkotykami."
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
-
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: Honda Varadero 1000XL
- VROC: 0
Następnym razem wyśle smsy. Dziś nie było to możliwe. Nie wiem dlaczego ale trzęsły mi się ręceBadger pisze:Kasper, następnym razem to wysyłaj jakies sms-y. Dziś przegapiłem
Wśród Harleyów znalazłem VN800 i VN750. Więc dlaczego taki tytuł? Zostawmy to bez odpowiedzi. Zamykamy temat, bo dublujemy poprzedni w marca.
Mój ojciec nie mówił jak żyć, po prostu pozwolił mi przyglądać się swojemu życiu.