Informacje Suzuki Volusia Boulevard 800
Informacje Suzuki Volusia Boulevard 800
Czy ktoś miał w posiadaniu taki motocykl?Poszukuje informacji na jego temat;mechanika,spalanie,wady,zalety.Jako Ze w necie jest bardzo mało informacji od użytkowników tego modelu proszę o jakieś informacje.
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Ja miałem jako poprzedni moto. 2007 rok. Tak na prawdę to nie było się do czego przyczepić. Jeździłem nim 2 lata i tak na prawdę oprócz rzeczy eksploatacyjnych nic się nie działo. Jak na 800 to całkiem nieźle się zbierał. Ale jeżeli chodzi o jakość wykonania, to niestety ale nie jest za dobra. Powoli zaczęły łuszczyć się chromy, błotniki z tworzywa (ledwo się czymś dotknęło, cięższa sakwa i niestety pękały.
Spalanie między 6-9l./100km zależy jak się jeździ, ale żeby jeździł trzeba go trochę cisnąć.
Teraz w porównaniu z vn2k wydaje mi się że jeździło się na nim "ciężej" (wiem że to dziwnie brzmi bo był ponad 100kg lżejszy) niż na mojej lokomotywie.
Spalanie między 6-9l./100km zależy jak się jeździ, ale żeby jeździł trzeba go trochę cisnąć.
Teraz w porównaniu z vn2k wydaje mi się że jeździło się na nim "ciężej" (wiem że to dziwnie brzmi bo był ponad 100kg lżejszy) niż na mojej lokomotywie.
Wojtek