FOTKI...śmieszne, ciekawe, dziwne...
- Valar
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 0
WTF ! Kurde, o co kaman? Że Mod zreagował? Wybaczta chłopaki, jeśli poczuliście się dotknięci czymkolwiek bo ja ani równy ani równiejszy się nie czuje chciałem rozbawić fotą, która mnie rozbawiłaAndrzej pisze:Myślę, że raczej naruszenie zasad....Smoku pisze:równi i równiejsi?
Pozdrawiam Motocyklową Brać
- Ja-jo
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
To czy rozbawi czy nie, jest drugorzędne w stosunku do tego czy może kogoś urazić w tej kwestii a jest to zasada której staramy się trzymać. Niewielki to koszt w stosunku do tego by każdy czuł się dobrze, chyba...tak myślę w każdym razie myślę, jak już się takim zajęciem param. chociaż staram się unikać takich zajęć, bo to niezdrowe patrzeć naokoło i myśleć co się widzi, bo ..... oj bo to, bo tamto, bo i tu przychodzi moderator z pomocą
- Valar
- Motocykl: VN 800 Classic
troche mi to zajęło ale wiem już co w trawie piszczy
Chodzi o tekst "Prosze Moda o wywalenie postów niżej..." dotyczył tylko moich postów powielonych przez przypadek, a które zawalały przestrzeń forum ot cała tajemnica przez myśl mi nie przeszło by miało się to dotyczyć nie moich postów, bo w jakim celu? dlatego tak długo mi to zajęło...powinienem dopisać że chodziło o moje posty dla później odwiedzających ....sorry za zamieszanie
Na koniec OT, Andrzej i Smoku
Chodzi o tekst "Prosze Moda o wywalenie postów niżej..." dotyczył tylko moich postów powielonych przez przypadek, a które zawalały przestrzeń forum ot cała tajemnica przez myśl mi nie przeszło by miało się to dotyczyć nie moich postów, bo w jakim celu? dlatego tak długo mi to zajęło...powinienem dopisać że chodziło o moje posty dla później odwiedzających ....sorry za zamieszanie
Na koniec OT, Andrzej i Smoku
Pozdrawiam Motocyklową Brać
- Jandy
- Miejscowość: Wałbrzych/Strzegom
- Motocykl: V2N Classic
- VROC: 35624
chyba nie było, a jak było to już dawno
Tylko motocyklista wie, dlaczego pies jadąc samochodem wystawia głowę przez okno.
VROC #35624
VROC #35624
- Smoku
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
Mój post odnosił się do tego, co wstawił Thomas.
Abstrahując od tego kogo, co śmieszy został złamany regulamin. Niezbyt mi to przeszkadza dopóki nie budzi to niesmaku.
Myślę, że nie ma powodu do żadnych niepotrzebnych napięć
Wybaczcie
Abstrahując od tego kogo, co śmieszy został złamany regulamin. Niezbyt mi to przeszkadza dopóki nie budzi to niesmaku.
Wybaczcie
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- Thomas
- Miejscowość: Chorzów, Bytom
- Motocykl: VN 2000 Limited
- VROC: 33040
Smoku nikt się nie napina komuś smakuje to , innemu tamtoSmoku pisze:Mój post odnosił się do tego, co wstawił Thomas.
Wybaczcie
- Jandy
- Miejscowość: Wałbrzych/Strzegom
- Motocykl: V2N Classic
- VROC: 35624
Kooooooomin
jak to było?????
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł Stróż...... bo jak nie to .......
i jeszcze hybryda
studenckie palenie
jak to było?????
Nie jedź szybciej niż lata twój Anioł Stróż...... bo jak nie to .......
i jeszcze hybryda
studenckie palenie
Tylko motocyklista wie, dlaczego pies jadąc samochodem wystawia głowę przez okno.
VROC #35624
VROC #35624
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Valar - co kombinujesz?
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197