Chciałbym być Vulcanierem !!
- Baudolino
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: Lucynka
- VROC: 32426
Chciałbym być Vulcanierem !!
Jak wiecie z motocyklem mam same problemy. Co wiecej, prawo jazdy zrobiłem w tym roku,a i motocykl pierwszy też kupilem w tym roku. Poniosło mnie jak z motyką na Slońce, ale się nie poddaję .
Żona, nie pozwoli mi jeździć na zloty, no może na jeden rocznie, ale serce mam wielkie i bedę się staral uczestniczyc we wszystkich akcjach charytatywnych, i nie tylko, jakie zorganizuje klub.
Pozdrawiam
ps. Co Wam zależy... Jak już wiecie chłopaki z klubu obiecali mnie odwiedzić i nauczyć jeździć.
Raz jeszcze pozdrawiam
Żona, nie pozwoli mi jeździć na zloty, no może na jeden rocznie, ale serce mam wielkie i bedę się staral uczestniczyc we wszystkich akcjach charytatywnych, i nie tylko, jakie zorganizuje klub.
Pozdrawiam
ps. Co Wam zależy... Jak już wiecie chłopaki z klubu obiecali mnie odwiedzić i nauczyć jeździć.
Raz jeszcze pozdrawiam
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Baudolino nie znalazłeś, czy nie szukałeś?
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?p=2972#2972
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?p=2972#2972
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.