A jak dolejesz sok malinowy, który osiądzie na dnie to nazywa się Teraz Polska.Andrew pisze:Maciek to nazywa się tata z mamą.MaciekSz pisze:Znalazłem w domu spirytus... Trzy dni temu... Ale cytryn nie było... Jak się okazało, z samą wodą też się przegryzie... i nie trzeba czekać 24h
Cytrynówka
- mirad
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: VN 2000 Classic
- VROC: 32433
Od V2 lepsze może być tylko V8!
FUCK FUEL ECONOMY !
FUCK FUEL ECONOMY !
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Zawsze uważałem się za patriotęmirad pisze:A jak dolejesz sok malinowy, który osiądzie na dnie to nazywa się Teraz Polska.Andrew pisze:Maciek to nazywa się tata z mamą.MaciekSz pisze:Znalazłem w domu spirytus... Trzy dni temu... Ale cytryn nie było... Jak się okazało, z samą wodą też się przegryzie... i nie trzeba czekać 24h
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Banan nie przesadzaj, to nie jest test na silną wole Jak to się za długo będzie moczyć to się zrobi gorzkie, chyba że obrałeś cytryny ze skóry, bo ktoś mi ostatnio mówił że tak też można i chyba wtedy to się około tygodnia powinno moczyć.Banan pisze:U mnie już trzecią dobę towar dochodzi
Z tym miodem też ciekawa koncepcja, będe musiał sprawdzić , tylko powiedz w jakich proporcjach.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
OK, zamiast szklanki cukru patrzałem na miód, bo mam w domu dużo. Tylko ile tego miodu???Pees pisze:Ale Panowie, proszę was, zamieńcie cukier na miód. Ja wiem, drożej ale jeszcze o dwie klasy w górę. I wiem, co mówię.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Pees
- Miejscowość: Ruda Wielka
- Motocykl: EN 500 '92 A2 (czyli naprawdę '91)
- VROC: 0
Tak, jak Grześ napisał, wystarczy połowa. Ja tak lubię. Ale testować różne proporcje... trening czyni mistrza. No i polecam te łagodne: rzepakowy, akacjowy... lipowy też.Robson pisze: OK, zamiast szklanki cukru patrzałem na miód, bo mam w domu dużo. Tylko ile tego miodu???
Można na kanapie, lepiej na koźle ale zawsze najlepiej jest wierzchem
faktycznie chyba Andrzeja proporcje są zdecydowanie lepszeBanan pisze:No nie o tym nigdy nie zapominam lecz z przykrością zuważam dno w gąsiorkuRomanVN pisze:Zapominaładamli pisze:może o spirytusku zapomniałeś dolaćBanan pisze:wchodzi jak woda a na skutki uboczne poczekam do jutra jeżeli wogóle będą