VN900 dla Żandarmerii Wojskowej
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Re: VN900 dla Żandarmerii Wojskowej
Painkiller pisze:http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=19576
Motosercew w Warszawie. Użyteczność niewielka, ale reprezentacyjnie widowiskowy
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
rozmawiałem z chłopakami - ogólnie sa bardzo zadowoleni. Narzekali tylko, że mają za mało kasy na akcesoria i ich bezpieczeństwo bierne (ochraniacze, itp)MaciekSz pisze: Motosercew w Warszawie. Użyteczność niewielka, ale reprezentacyjnie widowiskowy
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Smoku
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Voyager 1700Były:Nomad 1500 FI`03,800 Classic
- VROC: 0
Fakt, Panowie bardzo chwalili sprzęty. Zwłaszcza w porównaniu z Z800.Badger pisze:rozmawiałem z chłopakami - ogólnie sa bardzo zadowoleni. Narzekali tylko, że mają za mało kasy na akcesoria i ich bezpieczeństwo bierne (ochraniacze, itp)MaciekSz pisze: Motosercew w Warszawie. Użyteczność niewielka, ale reprezentacyjnie widowiskowy
Fajnie, że Vulcany
Ale moim zdaniem 900 dla ŻW są za małe, 1700 na pewno byłyby bardziej dopasowane dla nie najmniejszych przecież funkcjonariuszy a i wyglądałoby to dostojniej.
Coś czuję, że ktoś zapatrzył się na USA, ale wyszła taka nasza wersja.
Nie mniej jednak i tak chwalić za Vulcany
Włożyć kask, buty , skórę
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
I ruszyć w świat gdzie nowy świt
Będzie witał cię i kładł się do stóp
Każdy zakręt wiatr ułoży z chmur
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Jedna uwaga - to nie będą motocykle interwencyjne, tylko pokazowe - do obstawki VIP'ów.
Moim skromnym zdaniem marnowanie pieniędzy podatnika, bo powinny mieć podwójną funkcję.
Ale wybór sam w sobie cieszy
Moim skromnym zdaniem marnowanie pieniędzy podatnika, bo powinny mieć podwójną funkcję.
Ale wybór sam w sobie cieszy
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- fitter
Patrole po stolicy (bo chyba tam je mają) czyli wleczenie się po trasie lub stanie na krawężniku, a jazda interwencyjna (np. w pościgu za samochodem polną drogą) to dwie różne sprawy.
I nikt chyba nie wziął pod uwagę jak któryś z chłopaków się połozy i zeskrobie trochę lakieru - tylko dobra wola przełożonych uchroni go od odpowiedzialności dyscyplinarnej i finansowej. Znam ten ból z samochodem służbowym, mimo, że miał OC/AC i realizowałem zadanie służbowe.
Ale miło będzie zobaczyć jak podczas szczytu NATO będą pilotować VIPów (chyba;)
I nikt chyba nie wziął pod uwagę jak któryś z chłopaków się połozy i zeskrobie trochę lakieru - tylko dobra wola przełożonych uchroni go od odpowiedzialności dyscyplinarnej i finansowej. Znam ten ból z samochodem służbowym, mimo, że miał OC/AC i realizowałem zadanie służbowe.
Ale miło będzie zobaczyć jak podczas szczytu NATO będą pilotować VIPów (chyba;)
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
-
- Miejscowość: Lubuskie
- Motocykl: VN900 Custom '08
- VROC: 38038
- fitter
Na VNa to mogą Ci nałożyć świadczenie rzeczowe, chyba, że pojazd będzie "sprzęgnięty" z kierowcą, to wtedy i przydział dostanieszFranky Furbo pisze:dostałem właśnie dziś wezwanie do WKU celem Nadania Przydziału Mobilizacyjnego
-
- Miejscowość: Lubuskie
- Motocykl: VN900 Custom '08
- VROC: 38038