O kogo chodzi – zagadka.
- Tex66
- Miejscowość: Mazowsze
- Motocykl: Kawasaki VN 2000 Lokomotywa
- VROC: 0
O kogo chodzi – zagadka.
Śledzę wszystko na forum już drugi rok, czytam wszystko co się pojawia (każdy post) bez względu na typ naszych motocykli. Kto powie „któtko”, możliwe. Ale zauważyłem pewną prawidłowość. O ile 99% szanownym Forumłowiczom coś się podoba, pomagają sobie podpowiedziami, sugestiami i dzielą się swoją wiedzą i doświadczeniem czy też napiszą kilka miłych słów o czyimś motocyklu jest jedna osoba która wszystko neguje, że coś nie jest tak napisane jak być powinno albo czyjś motocykl nie jest estetyczny. Zgadniecie Koledzy o kogo chodzi?
Tex66
- Kristofer
- Miejscowość: Myszków
- Motocykl: Honda Goldwing
- VROC: 0
: Jak już jesteś tak oczytany to jeszcze nad matematyka trochę popracuj na forum jest 2363 użytkowników to w jaki sposób jeden _% to jedna osoba
Druga sprawa ,każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi jeżeli nie łamią zasad i regulaminu forum czy komuś podoba się czy nie ! Irytujące Cię czyjeś wypowiedzi wejdź w ustawienia i go zablokuj aby s nie mosial ich czytać .
Zastanów się nad rozwiązaniem t j zagadki zanim ktoś posadzi cię o stalking . moderator chyba trochę przysnoł że ten post tyle dni wisi i nie został jeszcze US niety
Druga sprawa ,każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi jeżeli nie łamią zasad i regulaminu forum czy komuś podoba się czy nie ! Irytujące Cię czyjeś wypowiedzi wejdź w ustawienia i go zablokuj aby s nie mosial ich czytać .
Zastanów się nad rozwiązaniem t j zagadki zanim ktoś posadzi cię o stalking . moderator chyba trochę przysnoł że ten post tyle dni wisi i nie został jeszcze US niety
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- MaciekSz
- Miejscowość: Pruszków
- Motocykl: BMW K1200LT
- VROC: 32197
Przeniosłem do Hyde Parku. Tu się realizujcie.
MaciekSz
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Jest: K1200LT
Był VN 1700 Nomad B&W, Vulcan S, VN 2000 Rogue, VN1600 Nomad, VN900 Custom Ebony LE,
Er6N, R1150RT
VROC #32197
Kawasaki vulcanSkiba1 pisze:Tex66 już dłużej nie mogę...ciekawość mnie zżera...może jakaś podpowiedź,
np jakim motocyklem jeździ pan X ?
Ostatnio zmieniony pt maja 11, 2018 przez Przemeku, łącznie zmieniany 1 raz.