Jako, że naszywka VROC jeszcze do mnie nie dotarła a chciałbym do niedzieli dopracować projekt Vulcanowej, przedstawić ją i zacząć zbierać od poniedziałku zapisy chętnych mam prośbę - czy ktoś z Szanownych Posiadaczy mógłby ją zeskanować i podając wymiary (szerxwys) podesłać mi na prv?
[ Dodano: Sob Mar 19, 2011 ]
Poniżej przedstawiam końcową wersję (mam nadzieję
projektu naszywki. Poprawiłem symetrię skrzydełek oraz zmieniłem V na ostre i cieniowane (na drugim obrazku widać). Rozmiar naszywki 120x50mm. To jest projekt - haft może się trochę różnić!
Ze względu na popularność wybrałem pojemności: 500, 750, 800, 900, 1500, 1600, 2000. Jeśli byliby chętni na inne napisy typu NOMAD, CLASSIC czy DRIFTER jest to do zrobienia (tzn. projekt) ale opłacalność zamówienia będzie przy min. 20 szt.
Jeśli nie będzie większych uwag to przewiduję zapisy od poniedziałku, przy przewidywanej cenie 5 - 10 zł/szt. (będzie znana jak będzie wiadomo ile i jakich byśmy chcieli zamówić).
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"