Naszywki Vulcan
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Dzisiaj wysłane do :
- Witek,
- Kazuhira
Proszę o potwierdzenie, że PP nie zgubiła i dotarły :
- Paweł
- Rudy
- Luzak
- Czuspi
- broki
- Witek
- Kazuhira
- Witek,
- Kazuhira
Proszę o potwierdzenie, że PP nie zgubiła i dotarły :
- Paweł
- Rudy
- Luzak
- Czuspi
- broki
- Witek
- Kazuhira
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Paweł
- Miejscowość: Kraków
- Motocykl: VN 800 Classic
- VROC: 33463
- Paweł - dotarło, dziękuję
- Rudy - OK
- Luzak - OK dotarły, dzięki wielkie za zajęcie się sprawą :-)
- Czuspi
- broki- OK
- Witek
- Kazuhira - OK poczta się popisała Dzięki serdeczne.
ps: dajcie proszę jakąś instrukcję obsługi, ktoś pisał wyżej o mokrej szmatce i żelazku, a można jaśniej? z góry dziękuję
- Rudy - OK
- Luzak - OK dotarły, dzięki wielkie za zajęcie się sprawą :-)
- Czuspi
- broki- OK
- Witek
- Kazuhira - OK poczta się popisała Dzięki serdeczne.
ps: dajcie proszę jakąś instrukcję obsługi, ktoś pisał wyżej o mokrej szmatce i żelazku, a można jaśniej? z góry dziękuję
- fitter
Nie wiem jak Koledzy ale ja przyszyłem - kto wie jak ten klej się zachowa. A po drugie łatwiej odpruć i przyszyć gdzie indziej niż potem odklejać
Pozostali więc (pokrzywdzeni przez PP?):
- Czuspi
- Witek
Kuki766 - odbiór w Fijałkowie.
Rysiek - proszę o kontakt na PW!!! Bo sprzedam
Pozostali więc (pokrzywdzeni przez PP?):
- Czuspi
- Witek
Kuki766 - odbiór w Fijałkowie.
Rysiek - proszę o kontakt na PW!!! Bo sprzedam
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Seren
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN800A Bordo Kawasuka
- VROC: 34330
zastanawiałem się gdzie umieścić ten post i to chyba najlepsze miejsce.
Aby trochę bardziej utożsamić się z vulcanowa bracią zamarzyło mi sie naszycie na kurtkę wzoru takiego jaki jest w projekcie klubowych koszulek ( wzór z kobietą na skrzydłach vulcana)
Chciałbym zrobić naszywkę na plecy kurtki tak mniej więcej 25 -30 cm szerokości
Pytanie to oczywiście - własność wzoru, ktoś się napracował nad tą grafiką i nie chciałbym jej bezprawnie użyć
oraz czy nie będzie to kolidowało z waszym poczuciem estetyki ani żadnymi regułami Klubu !
Proszę o wyjaśnienie czy coś takiego jest akceptowalne czy nie.
Jeśli ktoś jeszcze będzie zainteresowany to oczywiście będzie można zamówić więcej sztuk i negocjować cenę
pozdrawiam
Seren
Aby trochę bardziej utożsamić się z vulcanowa bracią zamarzyło mi sie naszycie na kurtkę wzoru takiego jaki jest w projekcie klubowych koszulek ( wzór z kobietą na skrzydłach vulcana)
Chciałbym zrobić naszywkę na plecy kurtki tak mniej więcej 25 -30 cm szerokości
Pytanie to oczywiście - własność wzoru, ktoś się napracował nad tą grafiką i nie chciałbym jej bezprawnie użyć
oraz czy nie będzie to kolidowało z waszym poczuciem estetyki ani żadnymi regułami Klubu !
Proszę o wyjaśnienie czy coś takiego jest akceptowalne czy nie.
Jeśli ktoś jeszcze będzie zainteresowany to oczywiście będzie można zamówić więcej sztuk i negocjować cenę
pozdrawiam
Seren
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
- Seren
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN800A Bordo Kawasuka
- VROC: 34330
Dzięki za info, to się tyczy jakichkolwiek logo na plecach? czy wyłącznie kamizelek i określonych barw, symboli?
(sorka ale nie jestem jeszcze biegły w zasadach motocyklowego świata )
Bo noszenie koszulki z dużym logo (jak w sklepiku) z tłokami i czachą, kobietą na skrzydełkach i logo vulcana podpadałoby również pod takie ograniczenia. Koszulka - kurtka moto co za różnica...
Pozdrawiam
Seren
(sorka ale nie jestem jeszcze biegły w zasadach motocyklowego świata )
Bo noszenie koszulki z dużym logo (jak w sklepiku) z tłokami i czachą, kobietą na skrzydełkach i logo vulcana podpadałoby również pod takie ograniczenia. Koszulka - kurtka moto co za różnica...
Pozdrawiam
Seren
- fitter
Nie mam, ale pomyślę nad nową serią - kwestia czy są chętni, bo kilku sztuk się po prostu nie opłaca robić. Jeśli będą chętni to proszę o orientacyjny wpis ile i jaka pojemność (wg fotki na str. 7) i jak zbierze się kilkanaście osób to założę nowy wątek i podam terminy. Cena orientacyjna ok. 15 zł/szt. i raczej ze zmianą barwy czerwonej na niebieską.
Co do miejsca naszycia sprawa jest prosta - nie na kamizelce klubowej. Dla niezrzeszonych również nie polecałbym naszywania na kamizelkę, bo różnie może być to przyjęte - ale to ich ryzyko Kurtka, sakwy, czapka, slipki kąpielowe - czemu nie
Co do miejsca naszycia sprawa jest prosta - nie na kamizelce klubowej. Dla niezrzeszonych również nie polecałbym naszywania na kamizelkę, bo różnie może być to przyjęte - ale to ich ryzyko Kurtka, sakwy, czapka, slipki kąpielowe - czemu nie
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
pomysl pomyślfitter pisze:ale pomyślę nad nową serią
Własnie o tym myślałemfitter pisze:slipki kąpielowe
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
dokładnie:)Rudy pisze:Moja sugestia jest by zmienić kolor czerwony (kóry nazbyt kojarzy się z HA i może być niewłaściciwe postrzegany) na nasz niebieski.
To co lista???
500
750
800
900
1500
1600
1. Januszek - 2 szt.
2. Zombie - 2 szt.
2000
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.