Jak zalożyć klub ?
-
- Miejscowość: :)
- Motocykl: Kawasaki Vulcan EN 500
- VROC: 0
Jak zalożyć klub ?
Chciałabym założyć klub dla kobiet w moim mieście, robić zloty organizowac imprezy. Zebrać kilka pań bo w okolicy nie ma takiego klubu. Jak macie jakieś pomysły to piszcie.
- broda
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Szara Eminencja VN 2000
- VROC: 33010
Może nie jestem obiektywną osobą do udzielania odpowiedzi.
Może zazgrzytam tym postem.
Może popytaj bardziej kompetentnych.
ALE.
Jak pytasz o to jak złożyć klub,
to z całą pewnością nie jesteś na to przygotowana.
Forum, internet to nie są miejsca gdzie powstają kluby.
Kluby tworzą ludzie, którzy się znają nie z "netu".
Forum to tylko sposób na szybki kontakt.
Jest to też źrodło informacji dla początkujących.
Polecam poczytać, a co nie jest jasne,
każdy klubowicz wyjaśni, mam nadzieję,
że z chęcią
Niewyczerpanym źródłem wiedzy jest nasz Secretary,
który jak myślę, nie bez przyjemności,
udzieli konkretnych informacji.
Ale się napisałem
Nie zniechęcaj się.
Może zazgrzytam tym postem.
Może popytaj bardziej kompetentnych.
ALE.
Jak pytasz o to jak złożyć klub,
to z całą pewnością nie jesteś na to przygotowana.
Forum, internet to nie są miejsca gdzie powstają kluby.
Kluby tworzą ludzie, którzy się znają nie z "netu".
Forum to tylko sposób na szybki kontakt.
Jest to też źrodło informacji dla początkujących.
Polecam poczytać, a co nie jest jasne,
każdy klubowicz wyjaśni, mam nadzieję,
że z chęcią
Niewyczerpanym źródłem wiedzy jest nasz Secretary,
który jak myślę, nie bez przyjemności,
udzieli konkretnych informacji.
Ale się napisałem
Nie zniechęcaj się.
"Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze bronił będę twego prawa do posiadania własnego zdania." - Voltaire
Były Preludomaniak
Były Preludomaniak
-
Po pierwsze odpowiem ci broda tak : "Nie zgadzam się z tobą, ale zawsze broniła będę twego prawa do posiadania własnego zdania."
Po 2 nie wiem kto to jest Secretary. Nie wiem kompletnie gdzie moge sie o co spytac dlatego pytam tutaj bo na forum moge sie chociazby dowiedziec ze mam sie gdzies zarejestrowac i ponadto nie wiem gdzie jest kongres ale chociaz wiem czego szukac jak sie juz zdecyduje.
Po 3 stary przeczysz sam sobie pisząc ,,Forum to tylko sposób na szybki kontakt.
Jest to też źrodło informacji dla początkujących". O iedzy na temat tego co to jest forum odsyłam na zajęcia z ,,mediów w edukacji"
Kazdego innego człowieka który napisal wyżej na forum wypowiedz jest dla mnie bardziej wartosciowa niż Twoja .....Twoja nic mi nie dała a raczej zniechecila do dalszego pytania wiec żegnam.
Po 2 nie wiem kto to jest Secretary. Nie wiem kompletnie gdzie moge sie o co spytac dlatego pytam tutaj bo na forum moge sie chociazby dowiedziec ze mam sie gdzies zarejestrowac i ponadto nie wiem gdzie jest kongres ale chociaz wiem czego szukac jak sie juz zdecyduje.
Po 3 stary przeczysz sam sobie pisząc ,,Forum to tylko sposób na szybki kontakt.
Jest to też źrodło informacji dla początkujących". O iedzy na temat tego co to jest forum odsyłam na zajęcia z ,,mediów w edukacji"
Kazdego innego człowieka który napisal wyżej na forum wypowiedz jest dla mnie bardziej wartosciowa niż Twoja .....Twoja nic mi nie dała a raczej zniechecila do dalszego pytania wiec żegnam.
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=186Wiola24 pisze:Po 2 nie wiem kto to jest Secretary.
I nie obrażaj się tak zaraz, bo tutaj raczej wszyscy będą chcieli Ci pomóc Broda też
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Wszelkich informacji udzieli Ci na pewno Vulcanowy Secretary – Papaj - 535 80 82 82Zombie pisze:http://vulcaneria.pl/viewtopic.php?t=186Wiola24 pisze:Po 2 nie wiem kto to jest Secretary.
I nie obrażaj się tak zaraz, bo tutaj raczej wszyscy będą chcieli Ci pomóc Broda też
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Długi Lech
- Miejscowość: Białystok
- Motocykl: EN 500 C3
- VROC: 33639
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Koleżanko
To wspaniałe, że przejawiasz inicjatywę, ale nie powinnaś krytykować osób, które nie podskakują z radości na widok tego, co napisałaś i starają Ci się delikatnie uświadomić 'którędy droga'.
Broda ma rację, że założenie klubu, czy raczej - w tym wypadku - zebranie ludzi, których łączy wspólna pasja wymaga choć odrobiny chęci zorientowania się w temacie.
Forum oczywiście jest wspaniałym miejscem wymiany informacji, ale sądzę, że z szacunku do pytanych powinnaś wykazać choć odrobinę wysiłku i wykorzystać google do uzyskania odpowiedzi na najprostsze pytania.
Nie podoba mi się Twoja odpowiedź w stosunku do Kolegi, który wcale Cię nie atakował, a wręcz udzielił dobrych wskazówek.
Uważam, że postąpiłaś niesprawiedliwie i szczeniacko, a cała sprawa klubu okaże się tylko słomianym zapałem i rozejdzie po kościach [szczególnie, gdy pierwsza uwaga zniechęca Cię do dalszej pracy].
Będzie mi miło, jeśli w ostatniej tezie nie będę mieć racji.
Pozdrawiam
To wspaniałe, że przejawiasz inicjatywę, ale nie powinnaś krytykować osób, które nie podskakują z radości na widok tego, co napisałaś i starają Ci się delikatnie uświadomić 'którędy droga'.
Broda ma rację, że założenie klubu, czy raczej - w tym wypadku - zebranie ludzi, których łączy wspólna pasja wymaga choć odrobiny chęci zorientowania się w temacie.
Forum oczywiście jest wspaniałym miejscem wymiany informacji, ale sądzę, że z szacunku do pytanych powinnaś wykazać choć odrobinę wysiłku i wykorzystać google do uzyskania odpowiedzi na najprostsze pytania.
Nie podoba mi się Twoja odpowiedź w stosunku do Kolegi, który wcale Cię nie atakował, a wręcz udzielił dobrych wskazówek.
Uważam, że postąpiłaś niesprawiedliwie i szczeniacko, a cała sprawa klubu okaże się tylko słomianym zapałem i rozejdzie po kościach [szczególnie, gdy pierwsza uwaga zniechęca Cię do dalszej pracy].
Będzie mi miło, jeśli w ostatniej tezie nie będę mieć racji.
Pozdrawiam
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Wiola, ja to sobie myślę, że jeśli będziesz naprawdę chciała, to przecież wszystko zaczyna się od zebrania grupki kobiet, koleżanek, dziewczyn, które jeżdżą na motocyklach i po prostu z nimi pojeździć i wspólnie pomyśleć czy macie ochotę na zrzeszenie się w Kongresie, czy po prostu jeździć sobie, organizować imprezy, jako grupa nie zrzeszona... ale bez ludzi to Klubu nie będzie. A formalności to później... Nie ma co się dąsać na kolegów - tu są dobre i mądre chłopaki - nikt nikomu źle nie życzy
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
-
Nie lubię takich wypowiedzi na mój temat : ,,Jak pytasz o to jak złożyć klub,to z całą pewnością nie jesteś na to przygotowana." .Brein pisze:Nie podoba mi się Twoja odpowiedź w stosunku do Kolegi, który wcale Cię nie atakował, a wręcz udzielił dobrych wskazówek.
Nie zna mnie koleś a mnie ocenia...
A napisałam taki temat bo mam dosyć płaszczenia się żeby mnie ktoś do grupy przyjął albo ze mną pogadał na zlocie. Motocykliści mają swoje sztywne grupy do których trudno się nawet dosiąść na zlocie jeśli jest się samym. A laski motocyklistów patrz ą się na ciebie jakbyś im chciała męża zabrać.
- Zombie
I Vice Versa, też nie oceniaj zbyt pochopnie...Wiola24 pisze:
Nie lubię takich wypowiedzi na mój temat : ,,Jak pytasz o to jak złożyć klub,to z całą pewnością nie jesteś na to przygotowana." .
Nie zna mnie koleś a mnie ocenia...
To to już totalne bzdury. Sam kupiłem motor w tym roku i pierwszy zlot to była Vulcaneria.Wiola24 pisze: A napisałam taki temat bo mam dosyć płaszczenia się żeby mnie ktoś do grupy przyjął albo ze mną pogadał na zlocie. Motocykliści mają swoje sztywne grupy do których trudno się nawet dosiąść na zlocie jeśli jest się samym. A laski motocyklistów patrz ą się na ciebie jakbyś im chciała męża zabrać.
Nie znałem nikogo, ale nie mogę powiedzieć, żebym siedział sam. Przez 4-dni bawiłem się wyśmienicie i poznałem wspaniałych ludzi, którzy dzielą tą samą pasję.Widocznie do tej pory trafiałaś na jakieś dziwne zloty I chociaż jeszcze nie jestem zrzeszony, to nadal kiedy tylko jest to możliwe spotykam się z Vulcanerios, żeby razem pojeździć, porozmawiać. I nikt nigdy nie powiedział mi złego słowa, ani nie okazał niechęci wobec mojej osoby.
Zamiast się rozpisywać, zbieraj koleżanki motocyklistki, napisz do Papaja i działaj dziewczyno, bo czas ucieka
- Remo
- Miejscowość: Kujawy/Mazowsze
- Motocykl: VN 1700 Classic Tourer
- VROC: 22969
Broda nie ocenia Ciebie tylko Twoje przygotowanie do założenia Klubu z perspektywy zadanego pytania. Niestety po lekturze Twojego ostatniego postu i wskazaniu przez Ciebie powodów, dla których chcesz założyć klub, uznać muszę, że Broda chyba ma rację. Ty szukasz towarzystwa do wspólnego jeżdżenia a od tego do przeobrażenia się w klub motocyklowy sensu stricto droga daleka...
Powodzenia.
Powodzenia.
"Nie ma takiego okrucieństwa ani niesprawiedliwości jakich nie dopuściłby się rząd z chwilą gdy zabraknie mu pieniędzy". Alexis de Tocqueville
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
"Niczyje zdrowie, wolność ani mienie nie są bezpieczne, kiedy obraduje parlament" Mark Twain
"Najlepszym argumentem przeciwko demokracji jest kilkuminutowa rozmowa z potencjalnym wyborcą" Winston Churchill
Keep calm - I'm from Poland.
www.wypozycz-auto.com.pl
www.detektywi-prawnicy.pl
- Ja-jo
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: VN750,GSF1200s
- VROC: 33339
Emocje niezawsze są dobre, zwlaszcza gdy dyktują glowie tekst który ręce czasem bezmyślnie wklepują i wysyłają. Chyba że emocje są dobre wtedy bezmyślność owa jest dopuszczalna, tak nie ma sprawiedliwości.
Broda wbrew temu, co jak sądzę odebrałaś wykazła wobec ciebie duizo zainteresowania, gdyż przeczytał, zastanowił się i udzielił ci BARDZO cennej wskazówki, którą, mam nadzieje z czasem w swoich dążeniach docenisz a ustrzeże cię ona przed przysłowiowym waleniem głową w mur. Tak, może uczynił to w nieco szorstki momentami sposób, ale to naprawdę ciepłe słowa. A Ty pozwalasz sobie na złośliwości na impertynencje zakrawające.
Możesz nie lubić takich wypowiedzi, jest to zrozumiałe, bo nikt nie lubi gdy pełen zapału usłyszy "spokojnie, powoli, daleka droga przed tobą". ale:
P.S.
Tak długi post Brody, to naprawdę nieczęsty widok,a ty marudzisz
Broda wbrew temu, co jak sądzę odebrałaś wykazła wobec ciebie duizo zainteresowania, gdyż przeczytał, zastanowił się i udzielił ci BARDZO cennej wskazówki, którą, mam nadzieje z czasem w swoich dążeniach docenisz a ustrzeże cię ona przed przysłowiowym waleniem głową w mur. Tak, może uczynił to w nieco szorstki momentami sposób, ale to naprawdę ciepłe słowa. A Ty pozwalasz sobie na złośliwości na impertynencje zakrawające.
Możesz nie lubić takich wypowiedzi, jest to zrozumiałe, bo nikt nie lubi gdy pełen zapału usłyszy "spokojnie, powoli, daleka droga przed tobą". ale:
broda pisze:Nie zniechęcaj się.
P.S.
Tak długi post Brody, to naprawdę nieczęsty widok,a ty marudzisz
-
A byles sam ? czy z kims ? ja byłam sama zamowilam pokoj sobie pojechalam i nie byla to zadna vulkaneria bo nawet nie wiem czy w wałbrzychu cos takiego działa. U nas jest tylko Motoserce i Rider swidnica i bylam na zlocie sama, wystarczy ze podeszlam do stolika cos zagadalam to mnie faceci starzy wysmiali i zaczeli robic sobie zarty a kolegi zona narąbała sie oi zaczela mnie obgadywac w sumie na glos przy stoliku. Cala noc przeplakalam w pokoju dzwoniac do chlopaka ze motocykliści są podli i ze chce do domu. na palcach jednej reki moge policztyc fajne osoby które poznalam.Zombie pisze:To to już totalne bzdury. Sam kupiłem motor w tym roku i pierwszy zlot to była Vulcaneria.
Nie znałem nikogo, ale nie mogę powiedzieć, żebym siedział sam.
-
Remo pisze:Broda nie ocenia Ciebie tylko Twoje przygotowanie do założenia Klubu z perspektywy zadanego pytania. Niestety po lekturze Twojego ostatniego postu i wskazaniu przez Ciebie powodów, dla których chcesz założyć klub, uznać muszę, że Broda chyba ma rację. Ty szukasz towarzystwa do wspólnego jeżdżenia a od tego do przeobrażenia się w klub motocyklowy sensu stricto droga daleka...
Powodzenia.[/quo]
Fakt tak ciepłych słów nie słyszałam od dawna
Ostatnio zmieniony pn lip 18, 2011 przez Wiola24, łącznie zmieniany 2 razy.
-
W ogóle jak ktokolwiek wie czy w Wałbrzychu mogą być dobre zloty to niech napisze może tu się popiszecie przyjedzcie do tych biedaszybów to pogadamy. Łatwo mówic o dobrych zajebistych zlotach warszawiakom czy ludziom z dużych miast a na takim zadu... jak Wałbrzych to może ale tylko niedobrze sie zrobić od codziennego patrzenia na śmiecionurków ktorzy grzebia w smieciach pod blokiem.
Jedyne co fajne ,,dla facetow" u nas na zlotach to striptiz panienek na scenie i faceci sie slinia. O KOBIETACH RZADKO SIĘ MYSLI NA ZLOTACH BYNAJMNIEJ U NAS
Jedyne co fajne ,,dla facetow" u nas na zlotach to striptiz panienek na scenie i faceci sie slinia. O KOBIETACH RZADKO SIĘ MYSLI NA ZLOTACH BYNAJMNIEJ U NAS
- Zombie
Pojechałem sam. Ale na miejscu wokół mnie była ponad setka wspaniałych ludzi. Wyjechałem bogatszy o nowe doświadczenia i nowe przyjaźnie (nota bene nawet międzynarodowe ) .Wiola24 pisze:A byles sam ? czy z kims ?
A Tobie proponuję tak jak moi koledzy: Przyjedź do Chorzowa.Masz zaledwie 250km