artykuł na onecie...
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
artykuł na onecie...
_____ VROC 31527 _____
-
- Miejscowość: Lublin
- Motocykl: VN1700 NOMAD
- VROC: 34019
Re: artykuł na onecie...
Ciekawy artykułoktogon pisze:Taka retrospekcja w skróconej formie...
http://moto.onet.pl/287452,10087370,1,z ... node=41827
Pozdrawiam Konrad
VROC #34019
VROC #34019
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Właśnie przed chwilą poczytałem, zanim odpaliłem nasze forum. Szkoda, że tak mało opisali poszczególne gangi. A z innych źródeł wiem, że historia powstawania i działań jest dość ciekawa i inspirująca do obalenia mitu, iż jesteśmy "tacy źli" jak jeszcze wielu uważa...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
w bardzo skróconej formie, ale przydatne
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- mieso1972
- Miejscowość: Isle of Wight , UK
- Motocykl: Kawasaki VN800 Classic
- VROC: 0
Powiem tak w skrócie.Tydzień temu byłem w Cardiff(UK) około 130 mil o de mnie w naszym klubie Orła Białego.Jako że przynależę do tego klubu pojechałem odwiedzić znajomych.Po przyjezdze na miejsce dowiedziałem się że Outlaws MC i Hell’s Angels MC prowadzą ze sobą wojnę, tłuką się na wzajem i podpalają domy(kilka poszło z dymem) Outlaws MC byli nawet u nas w klubie i pogrozili palcem,gdyż jak myślę jakiś czas temu chłopaki z Cardiff byli u Hell’s Angels MC na imprezie.Outlaws MC zabronili nosić nam nasze barwy i dali nam jeden rok takiej próby,(zaznaczę że od Hell’s Angels dostaliśmy zgodę) a po roku nam dadzą odpowiedz czy możemy nosić barwy.Ja-jo pisze:A jak dla mnie taki bardzo chaotyczny artykuł i bardzo wpisujący sie z zakłamany stereotyp motocylkisty bandyty
Więc czasem co piszą to jest prawda
- Kazek_dkw
- Miejscowość: United Kingdom/Brzeg
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 28958
E tam jakoś będzie nie taki diabeł straszny jak go malująmieso1972 pisze:Powiem tak w skrócie.Tydzień temu byłem w Cardiff(UK) około 130 mil o de mnie w naszym klubie Orła Białego.Jako że przynależę do tego klubu pojechałem odwiedzić znajomych.Po przyjezdze na miejsce dowiedziałem się że Outlaws MC i Hell’s Angels MC prowadzą ze sobą wojnę, tłuką się na wzajem i podpalają domy(kilka poszło z dymem) Outlaws MC byli nawet u nas w klubie i pogrozili palcem,gdyż jak myślę jakiś czas temu chłopaki z Cardiff byli u Hell’s Angels MC na imprezie.Outlaws MC zabronili nosić nam nasze barwy i dali nam jeden rok takiej próby,(zaznaczę że od Hell’s Angels dostaliśmy zgodę) a po roku nam dadzą odpowiedz czy możemy nosić barwy.Ja-jo pisze:A jak dla mnie taki bardzo chaotyczny artykuł i bardzo wpisujący sie z zakłamany stereotyp motocylkisty bandyty
Więc czasem co piszą to jest prawda
Lepiej popatrzcie tu jak chłopaki sie bawią z Orła Białego
http://www.youtube.com/user/harley13ize
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
I tu muszę zapytać, widząc Kolegów z Orła Białego, choć może to trochę wzbudzić kontrowersji:
czy prawdą jest, że w Orle barwy dostaje się na zasadzie: zgłoszenie/akces do klubu - opłata/składka - naszywki czy też jest to wierutnym kłamstwem i trzeba na nie, jak w innych klubach, "zasłuzyć" odpowiednią pracą i postawą?
Nie jest to prowokacja - po prostu chcę skonfrontować wiedzę zasłyszaną z uzyskaną z wiarygodnego źródła.
czy prawdą jest, że w Orle barwy dostaje się na zasadzie: zgłoszenie/akces do klubu - opłata/składka - naszywki czy też jest to wierutnym kłamstwem i trzeba na nie, jak w innych klubach, "zasłuzyć" odpowiednią pracą i postawą?
Nie jest to prowokacja - po prostu chcę skonfrontować wiedzę zasłyszaną z uzyskaną z wiarygodnego źródła.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Kazek_dkw
- Miejscowość: United Kingdom/Brzeg
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 28958
Co nieco o Orle Białymfitter pisze:Dziękuję za wyjaśnienie - czyli chodzą dziwne ploty przynajmniej o UK
see on page http://www.orzelbialy.com/