bajki dla dzieci
- oktogon
- Miejscowość: Rzeszów
- Motocykl: BMW K1200RT
- VROC: 31527
Jak dorosnie bedzie piratem...Abrams pisze:Jacek doskonały temat nic tylko zbierać kinotekę...
Ja jestem za sąsiadami nie raz ich chciałem z kolegami papugować
Moja mała ostatnio uspokoiła się przy Piracie z Karaibów
Nie wiem co zrozumiała o nic nie pytała ale się uciszyła jak jej migało przed oczętami
_____ VROC 31527 _____
jest jeszcze taka animacja o samochodzikach, ale nie wiem jaki tytuł, to też powinno się kwalifikować na ten wiek, no i ostrożnie z dużą ilością czasu przed szklanym ekranem bo nawet najmądrzejsze kreskówki mogą ogłupić ale to pewnie wiecie
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Albert
- Miejscowość: Błonie
- Motocykl: VN 1600 Classic, Kawasaki Versys 1000
- VROC: 0
Badger ; Księżniczka łabędzi, Mój brat niedżwiedż i teraz na pulsie chyba koło południa leci fajna bajka z barbi w roli głównej, są tam księżniczki i czary itp i td czrego tatusiowie nie ogarniają. Delfin Um, konik garbusek.
Człowiek jest niczym, czyny są wszystkim.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
Człowiek to dusza w ciele zwierzęcia.
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Nasz mały ma 3 lata i aktualnie uwielbia Toma i Jerego kilka części, m.in. "Szybcy i kosmaci", "Dziadek do orzechów". Barney i przyjaciele z Jim Jam codziennie o 7:30 jest dla niego superowy niezmiennie od 2 lat. Dodatkowo córa wcześniej w wieku 3 lat bardzo lubiła Noddy'iego, Franklina, Tabaluga. Szczególnie Noddy jest dobry do samochodu w trasie. Serie Barbie to chyba potem.
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Co prawda swoich dzieci jeszcze nie mam, ale jestem ojcem chrzestnym 3 letniej gwiazdy. I kultem jest przynajmniej dla niej Świnka Peppa potem Tupot Małych Stóp, tu już wspomniany Żółwik Sammy, Muminki, Żółwik Franklin, i ze względu na jej rok starszego brata Auta, to tak na szybko co mi przychodzi do głowy.
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
spoko, spoko, minimini mamy opanowane
raczej myślałem o filmach długometrażowych
na razie z wymienionych "nowości" ćwiczymy Żółwika Sammy i Auta
Abrams, Ty jeszcze z H. macie czas, ale za jakieś 1,5 roku służę radą i zasobami
raczej myślałem o filmach długometrażowych
na razie z wymienionych "nowości" ćwiczymy Żółwika Sammy i Auta
Abrams, Ty jeszcze z H. macie czas, ale za jakieś 1,5 roku służę radą i zasobami
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
hihihi zbierzesz Badger niezłą kolekcję do czasu wieku Helci przedtelewizornego
I'm Member Queens of Roads !!!! http://www.queensofroads.pl/
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
no nie wiem, bo ja cholernie cenzuruję to, co ogląda Zosia.Dzidzia pisze:hihihi zbierzesz Badger niezłą kolekcję do czasu wieku Helci przedtelewizornego
zdecydowana większość bajek w tv i w kinie dla 3-latków kompletnie się nie nadaje.
Chociaż ostatnio puściłem córce słuchowisko radiowe o Koziołku Matołku Makuszyńskiego i byłem przerażony - normalnie masakra o obcinaniu głowy, gotowaniu żywcem, itp - nie wiem jak my się na tym wychowaliśmy bez skrzywienia psychicznego
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2011 przez Badger, łącznie zmieniany 1 raz.
pie.....lę, nie myję