Ale jestem wściekły!
- Painkiller
- Miejscowość: wRock...
- Motocykl: Kawa VN800 A
- VROC: 34211
Ale jestem wściekły!
Postanowiłem podzielić się z wami osobistym dramatem bo może mi ulży w cierpieniu:/ Otóż wracam sobie ostatnio z pracy, patrzę a ktoś władował się w błotnik mojego auta stojącego pod domem! Stała se fura dwa tygodnie nie jeżdżona a tu taki pech Oczywiście nikt nic nie wie a sprawca siedzi cicho
- Painkiller
Podejrzewam że to przyczepka:/ Obok jest kupa piasku i takie luje ten piasek biorą do stawiania pieców kaflowych i to ich posądzam. Ale teraz nie mogę ich namierzyć a poza tym za rękę ich nie złapałem. Nie mogę się pogodzić że ktoś moje słodkie serce tak potraktował:/
P.S. AC oczywiście nie ma bo ubezpieczyciel twierdzi że za auto jest stare (16 lat)
P.S. AC oczywiście nie ma bo ubezpieczyciel twierdzi że za auto jest stare (16 lat)
- Painkiller
- Brein
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Dniepr MT12
- VROC: 32244
Współczuję - kiedyś mi tak jakiś ku***s potraktował drzwi Cronosa
Moja strona domowa: www.jacek-lukawski.pl
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
Ludzie dzielą się na dwie grupy: na tych, którzy "mogą coś zrobić" i na tych, którzy to zrobili.
- jurekawasaki
- Miejscowość: wielkopolska
- Motocykl: kawasaki vn 800
- VROC: 0
Ostatnio na Niemcewicza w Warszawie byłem świadkiem nieudanej próby parkowania starszej pani. Uderzyła w zaparkowane Mondeo, po czym odjechała. Oczywiście zapisałem numery, a no Mondeo zostawiłem kartkę z jej rejestracją i swoim numerem telefonu.
Może ktoś uzna mnie za kapusia, ale do jasnej Anielki odpowiedzialnym trza byc!!!
Może ktoś uzna mnie za kapusia, ale do jasnej Anielki odpowiedzialnym trza byc!!!
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Jakiś znajomy blacharz powinien to bez trudu wypchać, może delikatna szpachla, farba i będzie git. Ale przy sprzedaży wyjdzie, że bity Zachowaj foto, żeby pokazać w razie czego, że to lekka szkoda parkingowa...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
- Painkiller