Zombie to w garażu też masz nioski ?Zombie pisze:W garażu , gdzie jest +20C też??
Ja w domu tyle nie mam.
Nie nioski tylko dobry węgiel jakbyś chciał kupić to znam dobre miejsceAndrew pisze:Zombie to w garażu też masz nioski ?
Niosek???Andrew pisze:Ja w domu tyle nie mam.
a twoje nioski ile dają jaj w tempeaturze -20st ??????Zombie pisze:Nie nioski tylko dobry węgiel jakbyś chciał kupić to znam dobre miejsceAndrew pisze:Zombie to w garażu też masz nioski ?Niosek???Andrew pisze:Ja w domu tyle nie mam.
Mława 20:50 -21 i spada
Przy +15 już mają opory...przy +12 nie daja wcale jajKasper pisze:a twoje nioski ile dają jaj w tempeaturze -20st ????
Masz to u mnie jak w banku..... już zamrożę i podam w FijałkowieKasper pisze: A można u Ciebie zamówić mrożone jaja do drinków?????
Coś mi w tej teorii nie bangla. Też odpalam co 2 tygodnie i pykam aż do odpalenia wentylatora. A że jest na klocku, to i se biegami powachluję i strzałkę prędkościomierza poganiam po tarczy.Abrams pisze: Zimowe odpalanie rozgrzewa silnik ale po wyłączeniu wychłodzenie go powoduje skroplenie się pary wodnej w kominach i cylindrach co może powodować przyspieszoną korozję.
eee dooobrze napisałeś......przynajmniej nie jestem samLecho pisze:chyba że coś popieprzyłem