Rzym pod śniegiem
-
- Miejscowość: Kielce
- Motocykl: Vulcan 1500
- VROC: 34525
Komentarz mojej żony " litości, daj im Panie zimowe opony und light in zimu, keszenem "
Sauro wybacz, pamiętam jak jadąc Pontiac firebird się przebijałem przez zaspy jadąc z Łodzi mające po 30-50 cm wysokości.
Tu mają 5 cm śniegu i maci kataklizm, żal mi jedynie Ciebie bo musisz naginać z buta do firmy!!
Sauro wybacz, pamiętam jak jadąc Pontiac firebird się przebijałem przez zaspy jadąc z Łodzi mające po 30-50 cm wysokości.
Tu mają 5 cm śniegu i maci kataklizm, żal mi jedynie Ciebie bo musisz naginać z buta do firmy!!
VROC 34525
- SAURO
- Miejscowość: ZAMOŚĆ, CIECHANÓW, RZYM
- Motocykl: VN 1500 Nomad
- VROC: 30956
Qufa i już sobie pojeżdziłem w sobotę Burmistrz Rzymu ze strachu przed opadami śniegu które przewidywane są na piątek i sobotę wprowadził rana zakaz poruszania się jednośladów i samochodów bez opon zimowych lub łańcuchów na pokładzie. A więc mój motorek ma znowu przerwę.
BAWMY SIĘ W MOTOCYKLE A NIE POLITYKĘ
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Wysłać Ci sankiSAURO pisze:Tak ale w łykent planowałem parę kółek wkoło komina
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Trasa NR 92 W-wa - Poznań [soli nie było -> samorząd oszczędza i czeka na opady śniegu]. Pełne słońce +3 stopnie, wiatr minimalny i tak miałem po kawusię do mechanika jechać puszka ... ale tak ładnie było ... to się ubrałem .... kumpel podwiózł i tak jakoś się śmignęło.Garciu pisze:Ale jak?,ale gdzie?kazuhira pisze:I ja sobie dziś pośmigałem to słońce po prostu mnie urzekło.
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej
- Garciu
- Miejscowość: Poznań
- Motocykl: VN 1700 Classic LT
- VROC: 34722
Trasa NR 92 W-wa - Poznań [soli nie było -> samorząd oszczędza i czeka na opady śniegu]. Pełne słońce +3 stopnie, wiatr minimalny i tak miałem po kawusię do mechanika jechać puszka ... ale tak ładnie było ... to się ubrałem .... kumpel podwiózł i tak jakoś się śmignęło.[/
A jajca correct?
A jajca correct?
Pozdrawiam,
Garciu.
Garciu.
- kazuhira
- Miejscowość: Kotliska
- Motocykl: KLE650
- VROC: 33862
Jak najlepszym Dobry ciuch i jedziemy podgrzewane manetki .... BEZCENNEGarciu pisze:Trasa NR 92 W-wa - Poznań [soli nie było -> samorząd oszczędza i czeka na opady śniegu]. Pełne słońce +3 stopnie, wiatr minimalny i tak miałem po kawusię do mechanika jechać puszka ... ale tak ładnie było ... to się ubrałem .... kumpel podwiózł i tak jakoś się śmignęło.[/
A jajca correct?
Nie jestem dziwny ... jestem z edycji kolekcjonerskiej
Do podgrzewanych manetek można dodać podgrzewane siodło: http://www.ebay.pl/itm/Kawasaki-Vulcan- ... 3f05947cd6 i w zadek będzie ciepełko.