![Obrazek](https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/946861_474403905969683_975354319_n.jpg)
Hardcore dowcip
- fitter
- Miejscowość: Szczecin
- Motocykl: VN900LT '10
- VROC: 33352
Dwóch kumpli spotyka się w barze. Bar zamykają, a oni czują się niedopici. Idą więc do jednego z nich. Otwierają im potulna żona i teściowa gospodarza.
Gość pyta kolegę: - Jak ty je tak wytresowałeś?
- Raz przyszedłem do domu pijany. One na mnie zaczęły krzyczeć. Ja wtedy za nożyczki i strzygę pudla. Drugim razem tak samo. Za trzecim razem biorę nóż i zabijam pudla.
- Ale co to ma wspólnego z żoną i teściową?
- One są już po drugim strzyżeniu.
Gość pyta kolegę: - Jak ty je tak wytresowałeś?
- Raz przyszedłem do domu pijany. One na mnie zaczęły krzyczeć. Ja wtedy za nożyczki i strzygę pudla. Drugim razem tak samo. Za trzecim razem biorę nóż i zabijam pudla.
- Ale co to ma wspólnego z żoną i teściową?
- One są już po drugim strzyżeniu.
Życie nie powinno być podróżą do grobu, której celem jest dowiezienie atrakcyjnych i dobrze zachowanych zwłok. Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć narąbany w trzy dupy, krzycząc: "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Karamba
- Miejscowość: pomorskie
- Motocykl: Kawasaki VN 750, Honda GL 1200
- VROC: 36935
Mąż podejrzewał żonę o zdradę , pewnego wieczoru gdy żona wyszła z domu wskoczył do taksówki i kazał ją śledzić . Po chwili wszystko było jasne - żona pracowała w agencji towarzyskiej . Pyta taryfiarza czy chce stówę zarobić - no pewnie , to idź pan do środka i przyprowadź pan moją żonę i zawieś nas do domu . Po pewnym czasie otwierają się z hukiem drzwi agencji i wychodzi taryfiarz ciągnąc za włosy wijącą się kobietę , wrzuca ją do taksówki a przerażony facet - panie to nie moja żona - wiem ku..a to moja , teraz wracam po pańską
komar na pedały, romet , motorynka, jawa 175 ( ojca) CZ350 , długa przerwa i teraz VN 750 Św. Krzysztof jeździ z nami na tylnim siodełku tylko do 100km / h potem ustepuje miejsca Św.Piotrowi