a to moje słodkie stworzonko :-)
Mam nadzieję, że się pojawiło, bo pierwszy raz wstawiam jakąś fotę
![:scrach:](./images/smilies/scratch.gif)
teraz powinno chyba być już dobrze, w sensie widać
![:)](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Piękny ten potwór.Szczota pisze:a to moje słodkie stworzonko :-)
Bożena pisze:kilka owczarków kaukaskich
Szczota, linkuj do zdjęcia a nie do strony to będzie się od razu wyświetlało.Szczota pisze:https://picasaweb.google.com/1140361958 ... 6723715666
a to moje słodkie stworzonko :-)
Mam nadzieję, że się pojawiło, bo pierwszy raz wstawiam jakąś fotę![]()
![]()
teraz powinno chyba być już dobrze, w sensie widać
Zawsze to lepiej niż LGBadger pisze:Dlaczego nazwałeś tego jaszczura SAMSUNG??
Teściowie mieli 13 lat mieszańca po ojcu kaukazie. Osobiście im przywiozłem taką maniunią kuleczkęmirad pisze:Jak do szczekania to tratlerek lub jajnik.
Jak zagryź i przynieś to kaukaz.![]()
Jak do pilnowania i przytulania to cane corso /pies podwórzowy/. Ale nie na całoroczne/całodobowe przebywanie na powietrzu, bo to piesek z włoskim pochodzeniem, zimą wyłącznie w domu. Zresztą tak sympatyczny, że szkoda się z nim rozstawać.
Każdy chwali swoje.![]()
Już wczoraj przypomniałem sobie o tym bokserku. Tamten duet bardzo mi dziś odpowiada.Długi Lech pisze:Pamietasz Zbyszek jak byliśmy pod Węgorzewem w Guji? Na podwórku był łagodny bokserek, chodził węszył, sikał na nasze opony, mozna go było głaskać. Na łańcuchu uczepiony był agresywny owczarek, który swoja agresją nakręcał bokserka. Mało brakowało a byśmy cały dzień spędzili w tym gospodarstwie, bo nie chciał nas nas wypuścić. Bierz psa agresora i bedziesz miał dwóch morderców na podwórku