Hardcore dowcip
- Ryszard1962
- Miejscowość: Warszawa - Gocławek
- Motocykl: RS 1600 był Kawsaki VN 1500 NOMAD
- VROC: 37255
- Kristof_if
- Miejscowość: Lubomia
- Motocykl: HD FLHTK103,Honda Transalp,Cx500,był VN 1500
- VROC: 37033
-
- Miejscowość: Lubuskie
- Motocykl: VN900 Custom '08
- VROC: 38038
- CBY
- Miejscowość: Bydgoszcz /Białe Błota
- Motocykl: VN1600 Classic - wcześniej VN1500 i VN750
- VROC: 38641
Harleyowiec po 25 latach życia w siodle postanowił się ustatkować. Kupił rancho na odludziu i zamieszkał na nim samotnie zajmując się hodowlą bydła. Po 5 latach życia w tej samotni zawitał na jego rancho nieznajomy.
[Nieznajomy] -Cześć. Jestem Jim. Kupiłem rancho nieopodal. Mieszkam 10 mil stąd więc jesteśmy sąsiadami. Jutro organizuję coś w rodzaju parapetówy, więc jako najbliższy sąsiad jesteś zaproszony. Przyjdziesz?
[Harleyowiec] - Pewnie, że przyjdę. 5 lat mieszkam tu samotnie, więc każda impreza towarzyska mile widziana.
[N] - Ale bądź przygotowany na ostre chlanie.
[H] - Nie ma sprawy. 25 lat żyłem życiem harleyowca. Żadne ostre chlanie mi nie straszne.
[N] - No i będą dragi. Żebyś się nie zdziwił.
[H] - Stary, 25 lat z harleyowcami. Braliśmy takie rzeczy, że nawet nie masz pojęcia.
[N] - No i bądź gotowy na ostrą orgię seksualną, bo imprezy u mnie zawsze tak wyglądają...
[H] - 5 lat żyję tu samotnie, więc...
Nieznajomy Jim chce już odejść, ale Harleyowiec pyta:
- A jak mam się ubrać na tą imprezę?
- To nie ma znaczenia. Będziemy tylko we dwóch...
[Nieznajomy] -Cześć. Jestem Jim. Kupiłem rancho nieopodal. Mieszkam 10 mil stąd więc jesteśmy sąsiadami. Jutro organizuję coś w rodzaju parapetówy, więc jako najbliższy sąsiad jesteś zaproszony. Przyjdziesz?
[Harleyowiec] - Pewnie, że przyjdę. 5 lat mieszkam tu samotnie, więc każda impreza towarzyska mile widziana.
[N] - Ale bądź przygotowany na ostre chlanie.
[H] - Nie ma sprawy. 25 lat żyłem życiem harleyowca. Żadne ostre chlanie mi nie straszne.
[N] - No i będą dragi. Żebyś się nie zdziwił.
[H] - Stary, 25 lat z harleyowcami. Braliśmy takie rzeczy, że nawet nie masz pojęcia.
[N] - No i bądź gotowy na ostrą orgię seksualną, bo imprezy u mnie zawsze tak wyglądają...
[H] - 5 lat żyję tu samotnie, więc...
Nieznajomy Jim chce już odejść, ale Harleyowiec pyta:
- A jak mam się ubrać na tą imprezę?
- To nie ma znaczenia. Będziemy tylko we dwóch...
Pozdrawiam, (Jolly) Roger
LwG
LwG
- Nosferatu
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Motocykl: VN 800A "Brunner"
- VROC: 38492
Po sześćdziesięciu latach od zakończenia II wojny światowej spotyka się dwóch weteranów AK.
Wspominają potyczki, batalie i to jak naszczali Niemcom do zupy.
W pewnym momencie jeden mówi cyt.: "Staszek! A może by tak jak za starych, dobrych czasów wybrać się do burdelu?"
Jak wymyślili, tak zrobili.
Wchodzą do burdelu i grzecznie się witają z burdelmamą.
Matrona pyta cyt.: "Czym mogę panom służyć?"
Dziadki: "Chcielibyśmy dwie panienki"
Burdelmama przywołała swoje podwładne i kazała dziadkom wybrać odpowiednie dziewczyny, jednak po dokonaniu wyboru zorientowała się, że u dziadków wzrok i czucie już nie te co kiedyś. Myśli sobie "Po cholerę męczyć moje dziewczyny z takimi grzybami... Dam im gumowe lale to się nie pokapują". Jak wymyśliła tak zrobiła. Dziadki poszły do odrębnych pokoików z dmuchanymi lalkami.
Po trzydziestu minutach się spotykają
-Jak u Ciebie?
-Do dupy! Laski już nie te co kiedyś. Leży lafirynda jak kłoda. Nic nie gada. Zero inwencji, fantazji, polotu... Nie szanują pieniędzy. A u Ciebie?
-Moja to jakaś jebana czarownica!!! Jak ją ugryzłem w cyca to pierdnęła i wyleciała przez okno!
Dlaczego lwy liżą sobie dupy na sawannie?
Bo muszą się pozbyć smaku murzyna.
Jak powstał breakdance?
Breakdance powstał kiedy jeden murzyn próbował zajebać felgę z jadącego samochodu.
Wspominają potyczki, batalie i to jak naszczali Niemcom do zupy.
W pewnym momencie jeden mówi cyt.: "Staszek! A może by tak jak za starych, dobrych czasów wybrać się do burdelu?"
Jak wymyślili, tak zrobili.
Wchodzą do burdelu i grzecznie się witają z burdelmamą.
Matrona pyta cyt.: "Czym mogę panom służyć?"
Dziadki: "Chcielibyśmy dwie panienki"
Burdelmama przywołała swoje podwładne i kazała dziadkom wybrać odpowiednie dziewczyny, jednak po dokonaniu wyboru zorientowała się, że u dziadków wzrok i czucie już nie te co kiedyś. Myśli sobie "Po cholerę męczyć moje dziewczyny z takimi grzybami... Dam im gumowe lale to się nie pokapują". Jak wymyśliła tak zrobiła. Dziadki poszły do odrębnych pokoików z dmuchanymi lalkami.
Po trzydziestu minutach się spotykają
-Jak u Ciebie?
-Do dupy! Laski już nie te co kiedyś. Leży lafirynda jak kłoda. Nic nie gada. Zero inwencji, fantazji, polotu... Nie szanują pieniędzy. A u Ciebie?
-Moja to jakaś jebana czarownica!!! Jak ją ugryzłem w cyca to pierdnęła i wyleciała przez okno!
Dlaczego lwy liżą sobie dupy na sawannie?
Bo muszą się pozbyć smaku murzyna.
Jak powstał breakdance?
Breakdance powstał kiedy jeden murzyn próbował zajebać felgę z jadącego samochodu.
Ostatnio zmieniony śr mar 28, 2018 przez Nosferatu, łącznie zmieniany 1 raz.
A najlepszy motór, jeśli jeszcze nie wiecie: szeroki lacz za dupskiem i wąski na przedzie;-)
- Badger
- Miejscowość: Warszawa
- Motocykl: Blue Lady + Osiołek
- VROC: 29218
chyba nie ma żadnego jak używa wibratoraMayones pisze:chyba ma starego sknere skoro na bateriach oszczędzaIron75 pisze:kiedy kobieta zaczyna się starzeć ?
kiedy zaczyna przekładać baterie z wibratora do ciśnieniomierza
pie.....lę, nie myję
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
Jazda motocyklem to przeżycie religijne, im szybciej tym bliżej Boga
Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam zawsze wrażenie, że się pomyliłem.
- Paweł Chełmno
- Miejscowość: Chełmno
- Motocykl: Kawasaki VN 800 Classic, Jawa638.1+Velorex562
- VROC: 0
Re: Hardcore dowcip
- Ach, ta dzisiejsza moda! Niech pan spojrzy na tę istotę i mi powie czy to dziewczyna, czy chłopak?
- To moja córka!
- Pan mi wybaczy! Nie wiedziałem, że to pańska córka!
- Ależ ja nie jestem jej ojcem, jestem jej matką!
- To moja córka!
- Pan mi wybaczy! Nie wiedziałem, że to pańska córka!
- Ależ ja nie jestem jej ojcem, jestem jej matką!
wkurzyła cię dziewczyna? najedz się vasabi zrób jej po francusku.... )
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
- VROC: 0
- Tato po co nosimy turbany?
- to po to aby nas gorące pustynne słonce nie spaliło.
- A dlaczego chodzimy w takich płóciennych sukienkach?
- dlatego , synku że ochraniają nas przed pustynnym wiatrem niosącym drobny piasek.
- ale tato, my mieszkamy w Berlinie!!!
- to po to aby nas gorące pustynne słonce nie spaliło.
- A dlaczego chodzimy w takich płóciennych sukienkach?
- dlatego , synku że ochraniają nas przed pustynnym wiatrem niosącym drobny piasek.
- ale tato, my mieszkamy w Berlinie!!!
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.