co oprócz motocykla - Hobby
- artix
- Miejscowość: Inowrocław
- Motocykl: VN2k,VN1700 Vaquero,HD Electra
- VROC: 38561
Ooo to to to! Czym skorupka za młodu nasiąknie... W moim przypadku stan motocyklowej hibernacji trwał ponad 20 lat, cierpiałem strasznie, wiadomo , decyzja o odmrożeniu zawodnika trwała dosłownie chwilę. Na razie nie planowałem, ale jak zobaczyłem to już było "po ptokach", zaiskrzyło i to jak . Wykorzystuje każdą okazję do przewietrzenia łepetyny, jedynie śnieg i lód trochę studzi mój zapał. Do Gdyni niedaleko, może kiedyś oprócz LwG, będzie okazja do wypicia jakiegoś piwka . Zdrówka i dobrej pogody w trasie!
- artix
Marioosh dzięki za zaproszenie, z radością mogę się odwdzięczyć tym samym, gdybyś był kiedyś w okolicach Inowrocławia. Co prawda w kraju jestem w odstępach kilkutygodniowych, ale i tak sporo czasu jestem na miejscu, także nie ma problemu. Gdybyś kiedyś wybierał się do Norwegii, to także zapraszam, noclegi tu drogie, a u mnie wikt i opierunek dla kolegi i plecaczka gratis
- Arti1304
- Miejscowość: Pniewo
- Motocykl: Kawasaki Vulcan 900
- VROC: 0
Re: co oprócz motocykla - Hobby
To i ja się pochwalę. Ja prucz jazdy uwielbiam również broń palną, strzelectwo sportowe oraz gry komputerowe. To takie główne przyjemności zajmujące mi większość czasu wolnego.
Darek - Mymlon ja od zeszłego roku fotografie dodaje do wznowionych pasji, kolej to pasja i praca a i psina maltanka też fajnie umila czas
- Mars
- Miejscowość: Świecie k/ Bydg.
- Motocykl: VN 900 classic 2008r.
- VROC: 34646
U mnie drugim hobby jest działka rekreacyjna. Teraz zaczyna kiełkować kolejne, a mianowicie jestem na etapie konfigurowania przyczepy kempingowej, a potem...
ZHDK A Rh "-"
HDK ZDZN
HDK ZDZN
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Dawno, dawno temu jak miałem Skodę 105 czli z litrowwym silnikem co to za wiele KM nie miała do ciągania karawanu to zbudowałem od podstaw przyczepę namiotową. Kilka wakacji z rodziną jakoś dawała radę.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.
- artix
Wielebny miałem Skodę Rapid 136 coupe z fabrycznymi sportowymi zderzakami, fajny sprzęcik tylko siedzenia były cholernie wysoko, żeby nie szorować głową o sufit musiałem mocno obniżyć siedziska . Chorujemy z żonką na "kempiszbudę" już od dłuższego czasu, w następnym roku pewnie nastąpi rozwiązanie problemu, bo przyczep na rynku cała masa, a i ceny jakby niższe.
-
- Miejscowość: Żydów
- Motocykl: VN2000
Arctic - no właśnie... Z Czarnowłosą także jesteśmy zaszajbowani na chałupę z kółkami i ostro debatujemy - przyczepa czy camper.
Naszym założeniem jest wygoda, czyli camp integral, nie kabina plus zabudowa, a jeśli przyczepa, to solidna dwuoska.
Sam upieram się przy campie, bo do dużej przyczepy, potrzebny jest SUV / terenówka, a cholewka, kupować auto, specjalnie do targania budy, to trochę bez sensu... I bądź tu mądry człowieku, tym bardziej, że założyliśmy budżet na poziomie max 159 tyś, toteż trzeba się łamać, jak eskimosom psy na zakrętach...
Naszym założeniem jest wygoda, czyli camp integral, nie kabina plus zabudowa, a jeśli przyczepa, to solidna dwuoska.
Sam upieram się przy campie, bo do dużej przyczepy, potrzebny jest SUV / terenówka, a cholewka, kupować auto, specjalnie do targania budy, to trochę bez sensu... I bądź tu mądry człowieku, tym bardziej, że założyliśmy budżet na poziomie max 159 tyś, toteż trzeba się łamać, jak eskimosom psy na zakrętach...
Don't worry, be heavy.
- Wielebny Bolo
- Miejscowość: Brzeg Dolny
- Motocykl: VN 2000 Parowóz
Z doświadczeń kolesi kamperowców to kamper ma być nie za duży, coś wielkości Fiata Iveco czy Ducato. Są kłopoty z "długasami". Nie wszędzie mogą wjechać a wiadomo że najurokliwsze miejsca to te na uboczu, jakieś piękne zatoki czy polany, a nie przy autostradach.
Motor ma cię wszędzie zawieźć a nie zawieść wszędzie.