MUKA pisze:No Jacek, jak ankieta to ankieta musisz wybrać i kupić ten który wygraBadger pisze:stworzyłem ten wątek![]()
eee, to nie jest takie proste

i jestem zadowolony
MUKA pisze:No Jacek, jak ankieta to ankieta musisz wybrać i kupić ten który wygraBadger pisze:stworzyłem ten wątek![]()
A co na tę służbówkę wybrałeś?Badger pisze:MUKA pisze:No Jacek, jak ankieta to ankieta musisz wybrać i kupić ten który wygraBadger pisze:stworzyłem ten wątek![]()
eee, to nie jest takie prostepamiętacie mają ankietę dotyczącą samochodu służbowego - było kilka opcji a ja w rezultacie wybrałem model, na którego nikt nie głosował
i jestem zadowolony
Opinie nie od użytkowników, bo zwykle łżą lub fantazjują, ale jest kilka miejsc, które opisują wszystkie modele i silniki od strony konstrukcyjnej oraz eksploatacyjnej i o to mi chodziło.Badger pisze:T4 fajnie,
a jesli chodzi o opinie w necie - to już od dawna im nie wierzę.
Abrams pisze:Jacek kup Jeepa nie ma problemów z parkowaniem bo wszędzie się zmieści a dziecię w środku czuje się bezpieczniej...
Jeździłem też Aurisem, taki plastik, a i jeszcze taka dziwna konsola w środkuBadger pisze:ja to ja, ale żona się zbuntowała.
picasso za duży, Scenic się nie podoba w środku (uderzyła się przy wsiadaniu o jakąś wajchę przy fotelu i pozamiatane).
największe szanse ma altea
ale jest jeszcza jedna opchja, której ja nie akceptuję - jej pasuje zwykłe ZC4 albo Auris![]()
no nic na razie szukamy
Jacek, zerknij tu linkBadger pisze:
ale, ale.... nie ma ktoś przypadkiem taniego dostępu do jakiegoś VAG'a lub podobne??
musze błedy pokasować i tryb skandynawski sobie uaktywnić