Kupiłem i jest fajne
- Mayones
- Miejscowość: B-B
- Motocykl: VN800->K1200RS->R1200GS
- VROC: 0
Przepraszam trochę namieszałem:
w sygnał dźwiękowy o ciągłym i nieprzeraźliwym tonie, o poziomie dźwięku mierzonym podczas postoju pojazdu z odległości 3 m, nie mniejszym niż:
a) 87 dB (A) w odniesieniu do motocykli,
b) 96 dB (A) w odniesieniu do pozostałych pojazdów;
metodę pomiaru poziomu dźwięku określają odrębne przepisy,
w sygnał dźwiękowy o ciągłym i nieprzeraźliwym tonie, o poziomie dźwięku mierzonym podczas postoju pojazdu z odległości 3 m, nie mniejszym niż:
a) 87 dB (A) w odniesieniu do motocykli,
b) 96 dB (A) w odniesieniu do pozostałych pojazdów;
metodę pomiaru poziomu dźwięku określają odrębne przepisy,
- Kristofer
- Miejscowość: Myszków
- Motocykl: Honda Goldwing
- VROC: 0
eFKa pisze:Zasilanie do kompresora 2.5 mm ,daje rade
pewnie że daje rade tylko działa już na pograniczu nie wiem jaki masz kompresor ale przeważnie maja 30A zabezpieczenie a to już wymaga 4mm tak dla spokojnej głowy że się nie zacznie coś jarać między nogami
jak dla mnie powinno być zawsze mocniej w pewnych sytuacjach szkoda czasu na dokonywanie wyboróweFKa pisze:dodatkowy włącznik i mam teraz dwa sygnały , delikatny dla lekko rozkojarzonych uczestników ruchu i mocniejszy dla śpiochów
- eFKa
- Miejscowość: Kasina Wielka
- Motocykl: vn 2000
- VROC: 34926
Sprawdzałem wytrzymałośc okablowania trąbiąc przes kilkanaście sekund ,wytrzymało.Kristofer pisze:eFKa pisze:Zasilanie do kompresora 2.5 mm ,daje rade
pewnie że daje rade tylko działa już na pograniczu nie wiem jaki masz kompresor ale przeważnie maja 30A zabezpieczenie a to już wymaga 4mm tak dla spokojnej głowy że się nie zacznie coś jarać między nogamijak dla mnie powinno być zawsze mocniej w pewnych sytuacjach szkoda czasu na dokonywanie wyboróweFKa pisze:dodatkowy włącznik i mam teraz dwa sygnały , delikatny dla lekko rozkojarzonych uczestników ruchu i mocniejszy dla śpiochów
Oczywiście musze pamiętac żeby nie przesadzic.
Co do wyboru zawsze mogę użyć obu na raz ,nie zastanawiając się w nagłej sytuacji
...bo kto sieje wiatr ten zbiera gumofilce...