Taka prawda....Pustelnik pisze:Gość nie miał szans zobaczyć tego psa biegnącego tuż przed maską. Gdyby dziecko szło na czworakach też by go nie widział i gdyby je nawet przejechał to nie była by jego wina tylko durnych rodziców. Jedynym winnym nieszczęścia tego psa jest jego właściciel i to on powinien zostać ukarany. Sam mam od 14 lat dużego psa . Nigdy nie zdarzyło się by choć raz latał bezpańsko bez opieki. Odpowiadam za jego bezpieczeństwo i za bezpieczeństwo innych, którym mógłby wyrządzić krzywdę.
LLB 18414
- Zombie
- Miejscowość: M-a
- Motocykl: VN 1700 Vaquero , Indian Scout
- VROC: 34250
Mniejsza o perfekcje, badz po prostu dobry.
www.steelrosesmcsouthside.pl
www.steelrosesmcsouthside.pl
- Kermit
- Miejscowość: Poręba k. Zawiercia
- Motocykl: VN 2000
- VROC: 36601
Ale nadal nie oznacza to, że po fakcie powinien się zatrzymać i zobaczyć co się stało.Zombie pisze:Taka prawda....Pustelnik pisze:Gość nie miał szans zobaczyć tego psa biegnącego tuż przed maską. Gdyby dziecko szło na czworakach też by go nie widział i gdyby je nawet przejechał to nie była by jego wina tylko durnych rodziców. Jedynym winnym nieszczęścia tego psa jest jego właściciel i to on powinien zostać ukarany. Sam mam od 14 lat dużego psa . Nigdy nie zdarzyło się by choć raz latał bezpańsko bez opieki. Odpowiadam za jego bezpieczeństwo i za bezpieczeństwo innych, którym mógłby wyrządzić krzywdę.
Wojtek
- Robson
- Miejscowość: Tychy
- Motocykl: VN 1600 Nomad "Phantom"
- VROC: 34475
Mam inne zdanie na ten temat, choć oczywiście wszystko zależy od sytuacji...mwronski pisze:Ale nadal nie oznacza to, że po fakcie powinien się zatrzymać i zobaczyć co się stało.Zombie pisze:Taka prawda....Pustelnik pisze:Gość nie miał szans zobaczyć tego psa biegnącego tuż przed maską. Gdyby dziecko szło na czworakach też by go nie widział i gdyby je nawet przejechał to nie była by jego wina tylko durnych rodziców. Jedynym winnym nieszczęścia tego psa jest jego właściciel i to on powinien zostać ukarany. Sam mam od 14 lat dużego psa . Nigdy nie zdarzyło się by choć raz latał bezpańsko bez opieki. Odpowiadam za jego bezpieczeństwo i za bezpieczeństwo innych, którym mógłby wyrządzić krzywdę.
Kilka lat temu jechałem z kolegą ze Śląska do Zamościa. Szczebrzeszyn przed Zamościem jest b.długi. Prowadził kolega, spokojnie, rozważnie i pewnie, zmienilismy się po kilku godzinach jak prowadziłem. Prędkość ok 60-70km/h (nie komentujcie, że 50 tam max. bo kto tam jechał to wie jak to sie tam ciągnie, pomijam juz samo miasto, gdzie jechaliśmy 40). W pewnym momencie z jednej strony na drugą wpadły 2 psy i jeb prosto pod 307. Zatrzymaliśmy się, wyszliśmy i kurna prawie lincz... Była juz szarpanina, kilku podpitych rwało juz klamki i lusterka, ale złagodziłem sprawę dla zmyłki i rozjebanym autem oddaliliśmy sie do najbliższego posterunku Policji w Szczebrzeszynie w celu zgłoszenia martwego jednego psa + drugi poleciał, ale mocno potrącony (wyglądał jak z przetrąconym kręgosłupem także wskazaliśmy kontakt do weterynarza). Niewiele brakło, a dostalibyśmy po ryju za brak kompetencji właścicieli w stosunku do swoich zwierząt. Pomijam koszt naprawy kilku tys zł z własnego OC, a nie OC właściciela psów...
Jestem tu, bo wierzę, że emocje są siłą życia...
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.
Nie jestem odpowiedzialny za emocje odbiorcy... To jego sprawa.